Obavijesti

Show

Komentari 180

BB golupčići spremaju svadbu na proljeće i već žive zajedno

BB golupčići spremaju svadbu na proljeće i već žive zajedno
4

PRESELIO SE U HRVATSKU Nemeš i Marijana još nisu odredili datum. Svadbu na proljeće planiraju u strogoj tajnosti. Nedavno su zajedno unajmili stan u Zagrebu

VIDEO

Ljubav je pobijedila i zato sam sretna zbog njih, kaže Ema Šuker (20) koja je u Big Brother kući bila njihova dobra prijateljica.

Stanari prošlogodišnjeg showa “Big Brother”, kao i oni iz prijašnjih sezona, okupili su se u subotu u zagrebačkom klubu. Zvijezde večeri bili su Marijana Kovačević (28) i Nikola Nemešević (23). Kolegama iz showa Emi Šuker, Draženu Bogdanu, Nikoli Mauroviću i Nikoli Nasteskom Lesteru bilo je drago što se Nemeš nedavno preselio u Zagreb.

- Sad ćemo se češće viđati - kaže Ema koja je sretna što su se Nemeš i Marijana zaručili, a i veseli se svadbi koja bi trebala biti na proljeće.

- Nadam se da će mi pozivnica stići uskoro. Drago mi je da nitko nije uspio stati na put njihovoj sreći - rekla je Šuker.

Beograđanin i Kninjanka nisu otkrivali detalje zajedničkog života u unajmljenom stanu u Zagrebu. Ubrzo su napustili klub jer više, napomenuli su, ne žele biti pred kamerama.

Za razliku od njih, Emi je drago što je srednjoškolci na putu do posla uvijek zaustave i traže autogram.

- To mi je simpatično - kaže Ema koja već godinu dana radi u marketingu jedne tvrtke za prodaju novina. Posao je veseli.

- Mogu zahvaliti listu 24sata. Nakon članka da tražim posao, odmah sam ga našla - istaknula je Ema.

Maja: Uskoro ću biti u vijestima

Bavim se teretanom koju sam otvorila s dečkom, kaže Maja-Paola Sestrić (25), koja je na zabavi upoznala Emu. Ušla je i u političke vode.

- Ne mogu još otkriti, ali uskoro će biti u svim medijima. Ovaj sam put ozbiljna - istaknula je Maja. Nedavno je s dečkom kupila stan.

Zdravko Lamot ne želi se žuriti u brak

S prijateljem sam pokrenuo portal koji odgovara na sva pitanja kako nešto učiniti, kaže Zdravko Lamot (29). Ljudi ga još prepoznaju na cesti i to mu je simpatično. Nema ozbljnu vezu jer misli da je još premlad. Želi putovati i uživati u slobodi. Za brak, kaže, ima vremena.

Prodavao nekretnine na Tenerifima...

Krešimir Jengić (32) prije osam godina preskočio je ogradu BB kuće. Početkom 2008. otišao je na Tenerife prodavati apartmane.

- Zatim sam se vratio u Zagreb i zaposlio u bolnici Sveti Duh - kaže. Već je tri godine sretno zaljubljen. Nada se da će ona pristati kad je zaprosi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega