Obavijesti

Show

Komentari 44

Bojana Bukvić napustila je Masterchef: Bila je najlošija

Bojana Bukvić napustila je Masterchef: Bila je najlošija
3

Marko je kao svoje suborce u Stres testu odabrao Ivonu Kristinu i Bojanu. Radovan joj je poručio da da je jako ambiciozna te da mu je žao što više neće biti s njima

VIDEO

U nedjeljnoj epizodi kandidati su se suočili s još jednim Gastroduelom. I to u Puli. Kandidati su znali da idu na put, no nisu bili upoznati s time da će vođe timova ovoga puta biti zaduženi za pribavljanje glavnih namirnica za jela zbog kojih će ići u ranojutarnji ribolov. 

- Danas vas očekuje timski rad. To ne vrijedi za Marinu, pokazala se u Izazovu šefa kuhinje i na taj je način pošteđena eliminacija - najavio je Igor kandidatima na početku. 

Kandidati su na putu za Pulu svratili u restoran 'Batelina' gdje ih je dočekao David Skoko zajedno s ocem. Nikola je znao o kome je riječ jer je gledao prošlu sezonu Masterchefa. 

- Respect! Znao sam da je stručnjak za ribu - rekao je Marko Raić. 

Djevojke je razveselio kuhar koji je u prethodnoj sezoni svojom pojavom ostavio snažan utjecaj na ženski dio publike. 

Kandidati su se iz lučice barkom odvezli u ribolov. Raić i Časlav bili su šokirani činjenicom da su mreže duge 2 kilometra. Kao vođu crvenog tima žiri je odabrao Časlava, dok je plave predvodio Marko Raić. Postavu crvenog tima činili su vođa Časlav, Petra Gerić, Marko Matei, Hrvoje, Ivana, Stanko, Petra Plantak i Mario. Marko Raić je u plavi tim odabrao Marka Palfija, Ivonu Kristinu, Nikolu, Marinu, Bojanu i Ines. Časlav nije očekivao da će ponovno biti izabran za vođu tima i ponovni odabir Marko Palfi otkrio je da ovaj izazov najmanje voli jer je najteži, najkompliciraniji i iza njega slijede eliminacije.

U dosadašnjim Gastroduelima pobjeđivao je crveni tim, a gubio tim u čijim je redovima bila osoba s imunitetom. 

Dino i Mate podučavali u pripremi ribe

Dino i Mate kandidate su na Gastroakademiji podučavali pripremama različitih vrsta ribe i jela.  Mate se bavio pripremom sirove ribe, a Dino je pozornim ´učenicima´ pokazao pripremu ribe na drugačiji, vakumski način kuhanja. 

Prvo je kuhao crveni tim, a nakon njih plavi. Crveni tim je pripremao 'Banjolski morski pjat', dok su plavi svoj meni nazvali 'Izlazak Sunca'. 'Crveni' su pripremali rakovicu i škarpinu, a 'plavi' rakovicu i list.  Ines je ovaj Gastroduel bio najinteresantniji jer su mogli sami birati namirnicu i imali su više vremena. Njihova jela su kušali David, njegov otac i žiri.

Čišćenje škampa za ostanak

Nakon povratka u Masterchef kuhinju žiri je elaborirao protekli izazov i odlučio da niti ovaj put plavi tim nije pobijedio. Time je vođa 'plavih' automatski završio u Stres testu. Kao svoje suborce odabrao je Ivonu, Kristinu i Bojanu. U ovom Stres testu ovih troje kandidata morali su što bolje očistiti škampe da bi i dalje ostali u showu. Glavni kriteriji bili su količina očišćenih škampa, preciznost i bačene ljuske. U tome je žiriju pomogla vaga.

- Bojana ima veliku želju da ostane u Masterchefu. Mi svi na to gledamo kao na igru, ona malo ekstremno - rekao je Nikola te dodao da se nada da će pobijediti Ivona.  

- Bojani svaka čast jer nije nikad čistila škampe - rekao je Marko Matei. 

Ambiciozna Bojana napustila je show

Žiri je rekao da je po rezultatima najbolji Marko Raić. Statistika je donijela odluku, a ne žiri. Bojana je očistila više škampa od Marka, ali imala je i više otpada. 

- Bojana, ti si najlošija danas - rekao je Mate. 

- Tu je pričala statistika, a ne tvoje kuharsko umijeće. Na galeriji je kuharski više ljudi koji bi trebali biti dolje - rekao je.

Bojana je rekla da zna u čemu je pogriješila. 

- Ti si jako ambiciozna. Jako mi je žao da nisi dalje s nama - rekao je Radovan. 

Marku Raiću je žao što je Bojana ispadala. Nikola je dodao da je Bojanina ambicioznost pozitivna te da je možda htjela ulogu vođe, ali da u tome nije uspjela.

Sretan je da je Marko ostao u showu, iako nije pretjerano dobar s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin