Obavijesti

Show

Komentari 3

Buduća liječnica Dora osvojila je 23 medalje u sedam godina

Buduća liječnica Dora osvojila je 23 medalje u sedam godina
5

Mažoretkinja Dora zahvaljujući svom talentu proputovala je gotovo pola Europe. U Supertalent prijavili su je njezini prijatelji koji su na nju jako ponosni, kao i obitelj

VIDEO

Ovo je najcjelovitiji nastup u Supertalentu. Prekrasna si i genijalna – rekla je Nina Badrić nakon nastupa mlade Dore Brnović, koja je oduševila svojom mažoretskom izvedbom. Ni Dubravko Merlić nije imao riječi zamjerke na njezin nastup, baš kao ni Enes Bešlagić. U Segetu Donjem, gdje Dora živi, svi su se već naviknuli na njezine uspjehe pa je nastup u Supertalentu samo logičan slijed događanja.

Bongo najveća ljubav

Na audiciju su je prijavili prijatelji, koji su jako ponosni na nju, kao i obitelj, koja joj je velika podrška. Dora ima dvije sestre, Branku i Ivanu, a poseban član obitelji kojeg svi ukućani vole jest pas Bongo. Već sedam godina ova 13-godišnja učenica 8. razreda osnovne škole strastveno trenira mažoretski ples i twirling, a toliki trud urodio je plodom. Na posebnom mjestu u svojoj sobi Dora čuva 23 medalje, od toga desetak zlatnih. Neke su s državnih natjecanja, a druge s europskih i svjetskih smotri.

- Mažoretkinja sam postala zahvaljujući starijoj sestri Ivani, koja se time bavila. Jako sam sretna dok treniram i ne namjeravam od toga odustati – otkriva Dora.

Zahvaljujući svom talentu i trudu, Dora je proputovala gotovo pola Europe. Ipak, između Švedske, Belgije, Portugala i mnogih drugih zemalja u kojima je bila, kao najljepše mjesto izdvojit će London, iz kojeg se nedavno vratila.

- Bila sam u mnogo zemalja, ali u Londonu mi je bilo najljepše. To je super grad, a i ostvarili smo ondje odličan uspjeh. U grupnom natjecanju osvojile smo prvo mjesto, a ja sam u solo nastupu bila četvrta – pohvalila se simpatična Dora.

Odlična učenica

A osim što je uspješna kao mažoretkinja, Dora je i jedna od najboljih učenica u svome razredu. Budući da joj je ovo posljednja godina osnovne škole, već je sigurna da želi upisati gimnaziju, a nakon toga htjela bi studirati medicinu. Pomalo skromno otkriva da bi htjela biti i plesačica i glumica, ali do odluke ima još dosta vremena. Za sada je ova mlada djevojka usmjerena na polufinale Supertalenta i na naporne treninge kako bi u travnju sljedeće godine na svjetskom natjecanju u Švicarskoj ostvarila što bolji rezultat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...