Obavijesti

Show

Komentari 245

Čarli izabrao Franku Batelić: Ostavio je generalovu unuku

Čarli izabrao Franku Batelić: Ostavio je generalovu unuku
8

NJEŽNA DUŠA Na Facebooku je nogometaš moskovskog kluba Lokomotiv zbog Franke stavio stihove svjetskih hitova poput ‘Bit će voljena’ i ‘Posljedne molbe’

VIDEO

Nogometaš je jučer na Facebooku objavio fotografiju na kojoj grli pjevačicu u usponu u njezinu rodnom Labinu. Lana Gadža Čermak, s kojom je u vezi tri mjeseca, sad je tek shvatila da je s njima gotovo.

Vedran Ćorluka (26) u Istru je stigao prije nekoliko dana privatnim avionom moskovskog kluba Lokomotiv koji povremeno koristi. S Frankom Batelić (20) zabavljao se na filmskom festivalu u Motovunu. Nakon toga su navodno posjetili njezine roditelje Ingrid i Damira te brata Nikolu. Lana, unuka generala Ivana Čermaka, s njim se čula, doznajemo, nekoliko sati prije nego što je na “fejsu” postavio zajedničku fotografiju s Frankom. Nije joj spominjao prekid.

Vidjevši njegov profil Lana se šokirala jer je mislila da je iskren. Nakon što smo objavili njegove fotografije s Frankom na Zrću, sebe je uvjeravala da su Čarli i pjevačica samo prijatelji.

- Neću kriviti ni njega ni nju. Ma neću ih crniti. Pun mi je kufer svega - rekla nam je razočarana Lana (21).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je zbog njega nedavno najavila da će se iz Londona preseliti u Moskvu. Čak je planirala ondje nastaviti studij psihologije. Trenutačno je u Vodicama.

Romantični Ćorluka posvećuje joj pjesme

Je.. ga. Sviđaš mi se i pruži mi osmijeh, ubit ću za tebe, riječi su pjesme glazbenika Paola Nutinija “Last Request”, odnosno “Posljednje molbe”. Tu je pjesmu Vedran Ćorluka izdvojio na profilu.

Od prošlog utorka na Facebooku posvećuje pjesme Franki Batelić. Osim Nutinija, stavio je i hit benda Maroon 5 “She Will Be Loved”, odnosno “Bit će voljena”. 


- Nije mi teško provoditi cijele dane na tvom uglu dok pada kiša - napisao je romantični Čarli pokraj pjesme.

Njegovu avanturu s pjevačicom u usponu otkrili smo prije desetak dana kada nam je čitatelj poslao fotografije na kojima se maze. U međuvremenu ga je Lana Gadža, kojoj je rekao da zbog nje dolazi na Zrće, čekala s njegovim prijateljima. Umorna od tulumarenja i Ćorlukina nejavljanja na mobitel otišla je spavati. U međuvremenu su Franka i Vedran izmjenjivali nježnosti. Ubrzo su se zaputili prema njezinu apartmanu gdje je prespavao. Lanini prijatelji ne mogu vjerovati kako se Čarli ponio prema njoj jer ju je, kako joj je govorio, htio upoznati s roditeljima.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 245
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...