Obavijesti

Show

Komentari 59

Cetinski u Beogradu proslavio čak sedam nominacija za Porin

Cetinski u Beogradu proslavio čak sedam nominacija za Porin
8

Najviše razloga za slavlje na ovogodišnjem 20. Porinu 11. svibnja mogao bi imati Cetinski sa sedam nominacija. S pet nominacija slijede ga Belan i Elvis Stanić

VIDEO

Već nakon proglašenja nominacija u zagrebačkom Cinestar Arena Imaxu bilo je jasno da će bitka za Porine ove godine u svim kategorijama biti izrazito neizvjesna.

Bez euforije

Za dva je koplja, točnije dvije nominacije, za ovogodišnji, 20. Porin, Tony Cetinski ostavio kolege iza sebe. Popularni pjevač dobio ih je čak sedam od koje su najvažnije one za album godine, pjesmu godine i vokal godine.Tony, na žalost, dojmove nije podijelio s kolegama jer je poslom bio u Beogradu. Gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića.

– Nema euforije zbog nominacija! Publika oduvijek kroji moju sudbinu – kratko je Tony komentirao još jedan uspjeh.

S po pet nominacija slijede ga Neno Belan i Fiumensi te opatijski jazz majstor Elvis Stanić za svoj album “Sol et Luna”. Četiri nominacije dobili su Ana Rucner, ansambl Lado, Ljerka Očić, Natali Dizdar, Pavel, Urban & 4 te Viktor Vidović. Predsjednik Ivo Josipović dobio je jednu za najbolju klasičnu skladbu.

– To mi je rekordan broj nominacija, do sada sam ih najviše imao četiri. Ući među tri najbolja isto je kao i dobiti medalju na Olimpijadi; zlatnu, srebrnu, brončanu... svejedno je. Sretan sam što sam među najboljima, radovat ću se i ako ne dobijem ni jedan Porin – kaže Neno Belan.

Albume spomenutih glazbenika sjajno su ocijenili i kritika i publika, a sad se pokazalo da im kapu skida i glazbena struka.Potvrdili su to redom kolege koji su došli u Cinestar čuti tko je među ovogodišnjim sretnicima. Cijeli program nominacija prošao je u vrlo ležernom i zabavnom tonu od strane dva poznata radijska glasa: Ivana Mišerić (Antena Zagreb) i Dalibor Petko (Narodni Radio).

Završnica u Rijeci

Nakon što je više od tisuću i sto glasača proteklih tjedana odlučivalo o tri najbolja u 50 glazbenih kategorija. Njihova imena obznanili su višestruki Porinovci i Porinovke; Nikša Bratoš do sada ih je skupio čak 32, te Elvis Stanić koji se ponosi sa svojih 16 Porina. U društvu s njima bili su i Vanna, Maja Blagdan, Hladno pivo, Natali Dizdar...Završna dodjela jubilarnog 20. Porina održat će se u subotu, 11. svibnja 2013. godine, u dvorani Centra Zamet u Rijeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju