Obavijesti

Show

Komentari 68

Član žirija Masterchefa nekim kandidatima već je dao posao

Član žirija Masterchefa nekim kandidatima već je dao posao
4

Kuhari amateri Bojana i Marko oduševili su Dina Galvagnu. Od lipnja rade u njegovu restoranu u Zagrebu za plaću od 4000 kn. Bili su i na audiciji za prvu sezonu showa

VIDEO

Iako ih trenutačno gledamo na televiziji, show “Masterchef” se snimao proljetos. Bojana i Marko, doznajemo, od početka ljeta rade u zagrebačkom restoranu. 
Bojani Bukvić (23) iz Koprivnice i Zagrepčaninu Marku Palfiju (31) upornost se isplatila. U prvoj sezoni ona nije prošla audiciju a on je ušao među prvih 50. Pokušali su ponovno i u drugoj sezoni su briljirali. Bojana i Marko od lipnja rade u restoranu člana žirija Dina Galvagna. Bio je oduševljen njihovim kuhanjem. Oni o zaposlenju nisu htjeli razgovarati.


- Show se tek prikazuje na televiziji, a i pod ugovorom sam pa vam ne mogu ništa reći - kaže Bojana.

Koprivničanka je kolače kao djevojčica počela raditi uz baku. Njen kolega Marko Palfi očarao je žiri, a najviše Dina kulinarskom maštovitošću. Životna želja mu je da od amatera postane profesionalni kuhar. Kuha od desete godine te je samouk. 
- Hrana mi je najveća okupacija, a mogu provoditi sate i sate razmišljajući što ću skuhati - govori Marko. Volio bi odraditi praksu kod kuhara svjetskoga glasa Thomasa Kellera u njegovu kalifornijskom restoranu. 
No prije će Marko zanat morati peći s članom žirija u restoranu koji je najpoznatiji po mesnim specijalitetima i autohtonim hrvatskim namirnicama. 
Posebnost tog restorana je i spravljanje maštovitih jela od samoniklog bilja. Galvagnovo je pravilo da jela prvenstveno moraju biti unikatna.

- Lijepo je raditi s amaterima jer su zaljubljenici u kuhanje, a takvih je malo - smatra Dino. Kako doznajemo, kao pripravnici kuhari Marko i Bojana imaju plaću od 4000 kuna.

Dino: Nedostaje nam kvalitetnih kuhara

Na prvom izazovu 19 kuhara amatera pokazalo je što sve znaju. Nekima je jelo u tavi zagorjelo, a drugi su vještinom zadivili žiri.

 
- Dio vas već ima razvijen stil kuhanja. Savjetujemo vam da ga dalje samo usavršavate - poručio im je žiri.

Kandidati se bore za 200.000 kuna.

- Iskustvo i ono što ću naučiti nagrada mi je već sama po sebi - zaključila je Petra Gerić.

Prošla sezona iznjedrila je nekoliko dobrih kuhara. ‘Masterchef’ potiče ljude i educira ih, a od kandidata razvija potencijalne buduće kuhare, kaže Dino Galvagno koji smatra da u Hrvatskoj nedostaje kvalitetnih kuhara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja