• Članak
  • Komentari 177
  • Share 247
  • Tweet4

Ćorluka Franku Batelić pozvao na romantični vikend u Rusiju

VIŠE SE NE SKRIVAJU Iako su ispočetka skrivali svoju vezu, sad se ne odvajaju jedno od drugoga. Čarli je, kažu prijatelji, odlučio biti u ozbiljnoj vezi s Frankom

Četvrtak, 09. 8. 2012. u 09:00    Piše: Ivana Prgomet

Vedran Ćorluka (26) i pjevačica u usponu sjedili su u utorak u kafiću na vodičkoj plaži. Nogometaš je ubrzo otišao, a Franka Batelić (20) ostala je sa zajedničkim prijateljima.

Iako su planirali posjetiti šibenski festival Terraneo, Čarli se ipak morao vratiti u Rusiju. Ondje igra za moskovski Lokomotiv. Iako su ispočetka skrivali svoju vezu, sad se ne odvajaju jedno od drugoga.

Nakon Zrća, gdje su tulumarili danima, posjetili su filmski festival u Motovunu i Frankin rodni Labin. Ćorluka je navodno odlučio biti u ozbiljnoj vezi s Frankom, a ona bi ga uskoro mogla posjetiti i u Rusiji. Kako kažu njihovi prijatelji, pozvao ju je na romantični vikend. 
Prije Franke bio je s Lanom Gadžom Čermak (22). Studentica psihologije iz Londona također se nadala da će otići u Moskvu kako bi bila s Čarlijem.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: veza, vedran ćorluka, pjevačica, nogometaš, franka batelić, druženje

Izdvojeni komentari 177 komentara Pogledaj sve komentare
09.08.2012., 09:50

red_34: daj sjašite više s tom pričom o njih dvoje! ha, Franka pjevačica u usponu??!! jako dobro znamo gdje se ona jedino penje, zahvaljujući vama, 24 sata.

09.08.2012., 11:56

gugi1981pfc: Kakav je to klub kad on moze svakih dva dana dolaziti u Hrvatsku?!

09.08.2012., 11:17

glas-razuma: radim kao marketing manager, i ovo mi jedino miriše na j***o dobar marketing.. poznajući njega, ponudio joj je siguran marketing i PR jedno vrijeme, jer budimoo realni, djevojka NIKAD ne bi dobila ovakav marketing sa svojim pjesmuljcima... za koji tjedan/mjesec će biti bivša i pisat će se još jedno vrijeme o njenoj razočaranosti, o tome kako su bili srodne duše...a mi ćemo ju svi žaliti kao i onu malu Čermakicu... nakon toga će joj karijera krenut uzlaznom putanjom kao i onoj Linardićki, koju sad u svakom članku oslovljavamo s epitetom "Ćorlukina bivša"... po meni je to sve jedna vrhunska medijska patka, a Čarli bi mogo glat otvorit marketinšku firmu "Charlie's Media", znam da mu love ne fali, ali mogo bi se oparit još dodatno :-))... prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar