Obavijesti

Show

Komentari 123

'Da sam Jelena Rozga čestitala bih Nives Celzijus na uspjehu'

'Da sam Jelena Rozga čestitala bih Nives Celzijus na uspjehu'
10

Zbog nove pjesme 'Biondina' Nives je postala plavuša i kaže da se s novom bojom kose osjeća odlično. Prije nastupa na CMC festivalu čekaju je brojni koncerti

VIDEO

Pjevam korektno, a kad ljudi dođu na moje koncerte sve ih iznenadim jer očekuju puno gore, rekla je Nives Celzijus (33) i u Glazbenom showu Dalibora Petka napomenula da joj negativni komentari daju samo vjetar u leđa da bude još bolja. Sad prvenstveno zarađuje za život pjevajući, a pisanje je malo stavila po strani.

Nives je u srijedu predstavila spot za pjesmu 'Biondina' koju je napravila s Klapom Sveti Florijan.

VIDEO

- Mi smo idealan spoj. Kad Nives sve zapali mi smo vatrogasna klapa koja gasi - rekli su momci iz Klape. Tijekom gostovanja na Narodnom radiju pripremili su joj i uniformu.

'Glume jadne i glupaste ženice i svi im priskaču u pomoć'

Pokretanje videa...

24sata 02:10

- Nadam se da ste poradili malo na dijelu oko prsnog koša, a budući da sam trenirala S faktor znam biti na štangi. Iako je vatrogasna malo deblja, što nužno ne mora biti loše - rekla je Nives. Dodala je da se kao plavuša osjeća puno pametnije.

- Osjećam se super seksi kad me gledaju i fućkaju makar i ne primjećuju da sam to ja. Pametne su te plavuše, glume jadne i glupaste ženice i svi im priskaču u pomoć - zaključila je Nives. U emisiji je d obila zadatak utjeloviti neke od najpoznatijih plavuša.

Narodni radio

- Da sam Jelena Karleuša otišla bih u LA i odrezala kosu Kim Kardashian, a da sam Vanna otpjevala bih duet s Nives Celzijus - rekla je novopečena plavuša.

Da može biti bilo koja plavuša, bila bi Maja Šuput

- Da sam Danijela Martinović ispričala bih se Nives jer sam besramno otpjevala Brodolom, jer mislim da bi puno bolje meni stajala ta pjesma, a da sam Rozga čestitala bih Nives na uspjehu - rekla je Celzijus i napomenula da bi, da može biti bila koja plavuša, najradije bila Maja Šuput.

Nives se u emisiju javila Andrea Šušnjara iz Magazina, koja joj je poručila da joj prepušta ulogu 'male, plave, naivne', a cure su se dogovorile da će zajedno partijati na CMC festivalu. Do tada Nives očekuju brojni nastupi.

Razmišlja i o trećem djetetu

- Za nekih pet, šest godina kad nađem zadovoljavajućeg kandidata, a mislim da će mi ovim tempom toliko trebati. Prije toga mora prsten biti na ruci jer ipak sam ja tradicionalna djevojka - poručila je 'Biondina'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin