Obavijesti

Show

Komentari 95

Diana je ispala, a za kraljicu suza i drame odabrana Vesna

Diana je ispala, a za kraljicu suza i drame odabrana Vesna
17

Ovo mi je bio najluđi dan u kuhinji. No sretna sam jer izlazim. Baš smo se zabavili. Nasmijala sam se kako se nisam nasmijala svih ovih tjedana, kazala je Diana

VIDEO

Naizgled jednostavno tradicionalno uskrsno jelo, pinca, kandidatima je zadalo glavobolju, a najlošije se s njom snašla Diana. Za ostanak u showu 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' su se na kraju blagdanskog tjedna borile Karolina, Vesna i Diana, a ova posljednja je napravila najlošija punjena jaja i zbog toga ispala iz showa.

- Ovo mi je bio najluđi dan u ovoj kuhinji. Ipak, sretna sam jer izlazim. Baš smo se zabavili u ovom natjecanju. Nasmijala sam se kako se nisam nasmijala svih ovih tjedana. Jaja su ispala dobro. Žiri još uvijek vjeruje da nisu bila otrovana - rekla je Diana. 

RTL

No iako je ona napustila show, za kraljicu suza i drame je večeras okrunjena Vesna. Naime, Vesna je zaboravila naručiti kvasac za pincu, a s obzirom na to da je žiri postrožio pravila i da više nema posuđivanja namirnica, morala se snaći s onim što ima. 

- Na kraju ću raditi običan biskvit sa svim ovim aromama koje sam odabrala da idu u pincu - kazala je Vesna, a Špiček joj je predložio da svakako nešto napravi. 

- Što sad, dogodilo se što se dogodilo. Ne možemo sad plakati. Vi ste imali i težih situacija - dodao je Špiček. 

- Ma ovo je grozna blamaža. Unuka mi je pisala liste i zaboravila je. A ja nisam provjerila - rekla je Vesna kroz suze. Gretić je dodao da kandidati moraju shvatiti da je ovo natjecanje.

- Sam pao, sam se udario. Morat će se snaći bez germe - objasnio je Gretić. 

RTL

Nakon drame s kvascem kandidati su se uhvatili posla, a napetu atmosferu je razbila Doris donijevši im osvježenje. Malo su nazdravili, malo se tuckali s jajima pa htjeli nastaviti s poslom kada je Vesna odlučila da bi mogla ponovno ispasti žrtva večerašnje epizode. 

- Očito vam ne falim kad me niste zvali. Vi si nazdravljate, a nitko me ne zove - komentirala je uvrijeđena Vesna činjenicu da su se svi kandidati skupili oko jedne radne jedinice, a ona je ostala za svojom. No i ovoga puta ju je brzo prošlo. Blagdanski tjedan je gotov, a borba za titulu najboljeg kuhara amatera se nastavlja sljedeći tjedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin