Obavijesti

Show

Komentari 97

Domaći estrednjaci vole skupe cipele: Vrijede i do 19.000 kn

Domaći estrednjaci vole skupe cipele: Vrijede i do 19.000 kn
4

Neke od domaćih zvijezda veliki su ljubitelji markirane i vrtoglavo skupe obuće. Nikolina Ristović, Marko Grubnić, Jelena Rozga i Borna Rajić neki su od njih

VIDEO

Pjevačica Jelena Rozga (37) ne zna koliko cipela ima u ormaru, ali kad joj se neke svide, stalno ih oblači pa su joj obožavatelji brojili koliko se puta pojavljuje u istim cipelama.

U omiljenim štiklama Gianvito Rossi od 5500 kuna fotografirala se desetak puta.

Mačak obožava pse

Sad ima omiljene ljetne sandale. Riječ je o plavom modelu Aquazurra, koje je prvi put nosila prije mjesec dana na Picokijadi u Đurđevcu. Sandale Lola stoje 5000 kuna, a potpetica im je visoka deset centimetara. 

Nove cipele u svojoj bogatoj kolekciji ima i Marko Grubnić (33). On si je priuštio Givenchy skejterske cipele s printom rotvajlera s razjapljenom čeljusti. Cijena im je 5560 kuna i mogu se nabaviti na internetu. Marko je u njima pozirao sa svoja dva psa Mr. Hamiltonom i Harper. Iako u svojoj kolekciji ima mnogo markiranih komada obuće, prije nekoliko godina, dok je isprobavao nove cipele u dućanu, izvirila mu je rupa na čarapi.

- Ne, nije to kako izgleda - pravdao se tada Grubnić. Jedna od najbogatijih Hrvatica Borna Rajić (43), koja kaže da u posljednje vrijeme kupuje samo cipele i torbe, pohvalila se starim Celine zlatnim platformama iz sezone proljeće/ljeto 2013 godine. Cipele koje nosi bivša supruga Luke Rajića mogu se kupiti za 1600 kuna. Razvodom od vlasnika tvornice lijekova dobila je 270 milijuna kuna pa se odijeva u najskupljim pariškim trgovinama, gdje za haljinu nerijetko izdvoji i 50.000 kuna. 

Muž je iznenadio sandalama

Najskuplje ljetne sandale, iz kojih ne izlazi, ima voditeljica Nikolina Ristović (42).

Ljubičaste ekstravagantne Dsquared štikle kupio joj je lani Vidoje, suprug, povjesničar umjetnosti dok je putovao Italijom. Cijena im je vrtoglavih 18.700 kuna. Štikla ima metalni šiljak inspiriran ortopedskim pomagalima, a dio zarade išao je za pomoć ljudima s invaliditetom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...