Obavijesti

Show

Komentari 145

Dujmić napao ženu: 'Slušao je glazbu i odjednom me zgrabio'

Dujmić napao ženu: 'Slušao je glazbu i odjednom me zgrabio'
1

Kumovao je alkohol: Glazbenik je zbog obiteljskog nasilja završio u policijskoj postaji. Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda

VIDEO

Bili smo zajedno u stanu. Cijeli dan je pio i puštao si dvije omiljene pjesme dive Whitney Houston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je plakati i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom izbaciti iz stana. Susjedi su čuli buku, uplašili se i zvali policiju, rekla je Snježana Dujmić (51).

Glazbenika, skladatelja, bivšeg vođu kultnog benda Novi fosili i dobitnika nagrade Porin za životno djelo policija je u utorak privela zbog obiteljskog nasilja u stanu u Maksimiru. Rajko Dujmić (61) pijan je nasrnuo na suprugu Snježanu. Policija je u utorak provjeravala je li Dujmić u vrijeme incidenta bio i pod utjecajem droga. 

Prema prijavi, Dujmića istražitelji terete prema članku 117., stavku 2. Kaznenog zakona, što znači da je supruzi Snježani nanio lakše tjelesne ozljede. U slučaju da mu se na sudu dokaže krivnja prijeti mu do tri godine zatvora.

Pjevačevo psihičko stanje se, doznajemo, naglo pogoršalo nakon što su ga Sanja Doležal (52) i kolege izbacili iz benda te nastavili nastupati bez njega. Rajko je i prije imao problema s pićem, a zbog poslovnog kraha opet se vratio starom poroku.

- Bog, stvoritelj svega, ne dopušta da opijen ičim, osim ljubavlju, stvaraš glazbu. Ljubav je uvijek bila moj jedini intravenozni opijat. Ja se nikad nisam..., osim kad su mi vadili krv - rekao je svojedobno Rajko. 

Nakon što su članovi benda Novi fosili od pjevača tražili da se pismeno obveže da će biti čist na koncertima, što on nije mogao učiniti, Dujmića su u listopadu prošle godine prisilno hospitalizirali na psihijatrijskom odjelu bolnice Vrapče. 

Uoči Božića 2005. glazbenika su u zagrebačkom kafiću uhitili zbog posjedovanja grama kokaina. Dobio je novčanu kaznu od 3000 kuna. 

Iako je glazbenik tad tvrdio da nikad nije probao ništa žešće od piva, kolege su također potvrdile da se svojedobno liječio u Austriji. Na Uskrs ove godine Rajko je završio u zagrebačkoj bolnici zbog poremećaja rada srca.

Pao s drogom 

Prije deset godina u kafiću su ga uhvatili s gramom kokaina. Platio je 3000 kuna kazne.

Na psihijatriji 

Nakon svađe s kolegama iz Novih fosila Rajko je prošle godine bio na prisilnom liječenju.

Bolesno srce 

Zbog stresa je nedavno imao problema sa zdravljem, a sad ga terete zbog obiteljskog nasilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene