Obavijesti

Show

Komentari 520

Ekskluzivno: Milan tuži Seve, plaćao joj je šminku, spotove

Ekskluzivno: Milan tuži Seve, plaćao joj je šminku, spotove
7

TKO JE UHODIO ALEKSANDRA? Odvjetnički ured Veljka Miljevića zatražio je od privatnog detektiva da prati sina i pjevačicu. Popović tvrdi da s tim nema veze

VIDEO

Dva muškarca koja su lani pratila Aleksandra (3) i dadilju, zbog kojih je Severina (42) pozvala policiju u strahu od otmice, privatni su detektivi i, kako otkriva Nacional, zaposlenici tvrtke Klemm Security. Taj magazin posjeduje dokumente u kojima stoji da je njih angažirao odvjetnički ured Veljka Miljevića, ali naručitelja praćenja Državno odvjetništvo nije otkrilo. Otac djeteta Milan Popović (49) tvrdi da s tim nema veze, no činjenica je da ga Miljević zastupa u procesu koji srpski milijunaš vodi protiv bivše djevojke.

Prvo ročište imat će početkom ožujka, a Milan će na sudu pokušati vratiti 308.000 eura , koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.

Kako doznajemo, Popović je majci svojeg djeteta plaćao rate kredita za stan, leasing za Touareg koji vozi, račune za mobitel, ali i šminku, kao i spotove koje je u to vrijeme snimala. To je, doznajemo, bio novac koji joj je davao isključivo za njezinu karijeru. U to nisu uključeni skupi darovi koje je dobivala od Milana, kao ni darovi za njihova sina i alimentacija od 15.000 kuna koju plaća svaki mjesec.

Popović od bivše djevojke sad traži da mu vrati novac jer, kako kažu njegovi prijatelji, nije želio biti njezin bankomat, a sad se osjeća iskorišteno. Iako su dadilju i njezina sina pratili lani, ostaje nejasno zbog čega su dokumenti koji otkrivaju pozadinu najveće životne drame pjevačice “iscurili” tek nekoliko dana prije parnice u kojoj počinje borba za Popovićev novac. Menadžer pjevačice Tomislav Petrović uvjeren je da je Milan taj koji je tražio da mu prate sina.

- Koliko sam ja upoznat, istina je da su Veljko i Gordana Miljević potpisali taj ugovor i da za to postoje pismeni dokazi. Ugovor je sklopljen kako bi se pratila Severina, dadilja i dijete te se, kako su mi rekli, to sa sigurnošću može potvrditi.

Osim toga, istina je da odvjetnik Miljević već zastupa Popovića u sporu koji vodi protiv Severine, pa on bez njegova znanja taj ugovor nije ni smio potpisati - smatra menadžer. Odvjetničko društvo Miljević i partneri nisu htjeli komentirati cijeli slučaj dok ne prođe prvo ročište. Pisalo se da je Milanov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković angažirao uhode.

- Smiješno mi je to. Nikad se ne bih angažirao po tom pitanju. Zastupam ljude pred sudom - odgovorio je Pavasović.

Miljević zastupa Popovića u parnici za povrat novca

Odvjetnik Miljević na zagrebačkom Općinskom sudu protiv Severine ima zakazano ročište u ožujku zbog povrata 308.000 eura. Pjevačica je tražila izuzeće javnosti, ali sud joj to nije odobrio.

Što joj je plaćao?

>>> Rate kredita za stan (Vučković ima stan u Zagrebu i u Splitu od 162 m2 za koji je podignula kredit od 372.600 franaka).

>>>  Videoprodukciju, snimanje spotova, šminku i nove pjesme.

>>>  Popravke u kući, namještaj, račune za mobitel...

Marko Jurinec/Pixsell

Proputovali svijet

>>>  Milan je Severinu privatnim avionom vodio na Cipar, u Miami i Egipat.

>>>  Sat vremena leta njegovim avionom stoji 2000 eura.

>>>  Plaćao joj je ručkove, boravak u skupim hotelima, a ulagao je i u njezinu karijeru.

Optužila ga da ne viđa dijete

Kad je Milan Popović doznao da mu prate sina, o čemu smo mi prvi pisali, rekao je da je potresen. Nije htio o tome razgovarati kako ne bi Aleksandra dodatno dovodio u opasnost.

Bio je zabrinut za sigurnost djeteta i razmišljao je da unajmi osiguranje. Pjevačica je policiji rekla da joj je bivši dečko znao reći da bi trebala imati zaštitu te je moguće da je on angažirao nekoga da je obilazi kako bi ga zvala u pomoć. Navela je i da postoji mogućnost da je bivši dečko želi diskreditirati, ali da u to ne želi vjerovati. Severina se prije nekoliko dana obratila Centru za socijalnu skrb tvrdeći da Popović nije došao po sina kojeg je imao pravo vidjeti sedam dana, kao i da joj se nije javio. Otac djeteta to zasad nije komentirao. Sudska bitka između njih za skrbništvo nad sinom i dalje traje jer je Milan uložio žalbu na broj dana koje smije provesti s Aleksandrom. Pjevačica je zatražila izuzeće sutkinje Marine Parmać Garme jer je uvjerena da je dobra s Pavasovićem, koji je to demantirao.

Dalibor Urukalović/Pixsell

- Sutkinju jedva poznajem - kaže Pavasović. Popović je u nekoliko navrata isticao da mu majka njihova djeteta ne dopušta da sin ostane s njim dulje nego što mu je odredio sud. Požalio se da Aleksandra mora voziti iz Beograda u Hrvatsku i kad ima temperaturu, a za dijete se brine dadilja, a ne Severina koja ima nastupe.

Milan je u vezi sa Severinom bio od 2011. do 2013. godine i na nju je, kako smo već pisali, potrošio oko milijun eura. Pjevačica je tražila da joj, dok čuva trudnoću, kompenzira prihode koje bi ostvarila da je radila. Tako joj je Milan u nekoliko navrata na račun isplatio po 50.000 eura.

- Ona ga je stajala papreno. U tih milijun eura nisu uračunati njihovi zajednički svakodnevni troškovi i putovanja, koje je on također galantno plaćao. Severina je naviknula na život na visokoj nozi, a Popović joj je to omogućavao - rekao je izvor blizak paru.

Biznismen je pjevačici plaćao i režije za penthouse na zagrebačkom Kozjaku od tristotinjak kvadrata i na splitskom Žnjanu, garderobu, ali i pjesme. Popović je, doznajemo, plaćao i njezin bend koji i kad ne nastupa s pjevačicom prima plaću.

Platio joj je pjesmu “Italiana”, čiji spot je snimala i u njegovu rodnom Vršcu , a navodno i pjesmu Harija Varešanovića “Slaba na slabića”. Želio joj je pomoći oko karijere i ulagao je u nju. Kupovao joj je pjesme koje su postale veliki hitovi, a to joj je podignulo i cijenu nastupa.

Problemi su nastali kad ju je Milan prestao financirati. Kad su se razišli, nije mu dopuštala da viđa dijete mimo sudske odluke prema kojoj Aleksandar može s njim provesti dva vikenda i dvije srijede u mjesecu. Popović je tako u sedam mjeseci potrošio 25.000 eura kako bi dolazio u Zagreb ili Split vidjeti sina. U tu cijenu uključen je smještaj u hotelu s pet zvjezdica i let njegovim privatnim avionom. Samo sat vremena leta Milanovom Cessnom stoji 2000 eura.

Pokretanje videa...

24sata 01:02
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 520
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba