Obavijesti

Show

Komentari 52

Pobjednici 'Top modela' ispale su gole grudi, a ona se smijala

Pobjednici 'Top modela' ispale su gole grudi, a ona se smijala
25

Rafaela Franić na Dreft Fashion Weeku Zagreb nosila je kreaciju Karima Bonneta. Duboki dekolte stalno joj je otkrivao grudi, a publika joj je samo glasno pljeskala

VIDEO

- Uvijek postoje panike, ali ovaj dan je dosta miran. Samo čekam potres ili poplavu taman kad manekenke izađu na pistu - našalila se Sara Josipović, mlada direktorica Fashion Weeka.

Glazba i visoka moda

Rodnik Band prvi se predstavio zagrebačkoj publici na ovogodišnjem Dreft Fashion Weeku Zagreb. Šarenom kolekcijom i glazbenim nastupom svidjeli su se modnim sladokuscima u Hypo centru. Manekenke su po pisti hodale noseći natpise dok je svirala pjesma Beatlesa 'Yellow Submarine'. Na kraju su zajedno s dizajnerom Phillipom Colbertom zaplesale na pisti. Najnovijom kolekcijom inspiriranom podmorjem Colbert je podupro akciju protiv uništavanja podvodnog svijeta.

Petra i Maja Špoljar muškog su manekena skinule u toples. Mišićavi dečko po pisti je nosio gume automobila. Djevojke su ipak bile puno nježnije iako su i komadi koje su one nosile bili zanimljivi i ekscentrični. Upečatljive su bile i torbice koje su manekenke nosile.

Uz zvukove Looney Tunesa svoju je kolekciju predstavila Mara Miloglav Moretić. Dizajnerica se poigrala točkicama koje su kao uzorak bile na gotovo svim komadima u kolekciji. 

Inspirirali ih pojasevi u automobilu 

- Veseli me moda. Sestre Špoljar ugodno su me iznenadile i njihova mi je kolekcija super - rekla je Indira Vladić koja je s dizajnericama dogovorila i suradnju za novi spot. 

Indira se našalila da je cure inspirirao frajer koji je na početku revije prošetao pistom, no sestre Špoljar kažu da su ih inspirirali pojasevi i zaštita.

- Na ideju smo došle kad smo sjele u auto i vidjele pojaseve. Uzele smo škare i to je bilo to. Ljudi, vežite se - rekle su sestre Špoljar čija kolekcija nosi naziv 'Vežite se'.

Kad biraju manekene i manekenke sestrama Špoljarić važno je da je žena ženstvena, da ima 'i kuka i guzice', mršavice ne dolaze u obzir jer se modeli moraju uklopiti u priču koju su one zamislile. 

Pretjerano sramežljivi Hrvati

Phillip Colbert rekao je da je htio da se publika raspleše zajedno s manekenkama, no to mu nije uspjelo. Hrvati su, kaže, dosta stidljivi, no on sam ne odustaje od glazbe iako su ga kritičari u Velikoj Britaniji 'popljuvali' da je najgori glazbenik ikad. 

- Ovo mi je treći put ovdje. Energija je divna i jako mi se sviđa u Hrvatskoj. Zagreb nisam stigao razgledati niti sam vidio vaše more jer nemam vremena. Ovdje sam, nažalost, svaki put zbog posla - rekao je dizajner. 

Torbice im 'zapele za oko'

Cure iz grupe Feminem došle su pogledati što nude dizajneri. Pamela Ramljak i Neda Parmać na reviju su došle bez Nike Antolos koja je ostala kući zbog povišene temperature. Neda je rekla da joj se ništa na reviji u Hypo centru zasad nije posebno svidjelo. Jedino što joj je 'zapelo za oko' su torbice sestara Špoljar. 

- Kad nismo na nastupu gledamo samo da nam odjeća bude udobna, a sve ostalo je u drugom planu. volimo dizajnersku odjeću, ali komadi s potpisom nisu nužno naš prvi izbor - kažu cure.

Torbe su se svidjele i Renati Končić Minei. Kaže da bi čovjek trebao biti dosta hrabar da kreacije koje su večeras predstavili dizajneri nosi za neku svakidašnju priliku. Novinarki Miji Dropuljić s portala Budi In također su se svidjele torbice. Pojasevi sestara Špoljar nisu je se naročito dojmili jer ne prianjaju uz tijelo i dosta su kruti. 

Ispadale su joj gole grudi, ali ona se smijala

Aba Tomičić u suradnji s Irinom Balen predstavila je razigranu kolekciju zanimljivih suknji i hlača kariranog uzorka te maksi torbi. Od boja koristila je nijanse plave i bijelu. sve su manekenke nosile zanimljive remene. 

Pariški Karim Bonnet predstavio je zanimljivu šarenu kolekciju. Odjeća u kojoj su manekenke hodale po pisti bila je lepršava i većina kombinacija izrađena je od laganih, prozirnih materijala s uzorkom. Pobjednica druge sezone showa “Hrvatski Top Model” Rafaela Franić (21) nosila je kreaciju Karima Bonneta. Duboki dekolte stalno joj je otkrivao gole grudi. Rafaela se smijala, a publika joj je pljeskala.

Na kraju večeri otkačenu kolekciju sa zanimljivim čizmama i štucnama te neobičnim kaputima, haljinama i hlačama predstavila je Milena Rogulj. Manekenke su skakutale po pisti i kolekciju sašivenu od tamnih materijala učinile jako zanimljivom.

Revije gledajte na portalu 24sata.hr

Portal 24sata.hr ekskluzivno vam donosi livestream sa sva tri dana revija ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ).

DFWZ vam u petak predstavlja londonski modni dvojac Basso and Brooke, s'Oliver, Nataliju Smogor, milanski Bad Spirit, Irenu Berišić Turk te Švicarca Ninu Bollaga. Osim revija očekuje vas i Adnan Taletović, ljubimac Karla Lagerfelda koji je nosio revije brojnih velikih kreatora.

U subotu pogledajte modni studio Artiđana, ljubimicu London Fashion Weeka Adu Zanditon, belgijsku Caparu, Tonija Rica te Ivanu Popović i Let3. Osim modnih revija u subotu vas očekuje dodjela nagrada najotkačenije odjevenim gostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...