• Članak
  • Komentari 171
  • Share 200
  • Tweet3

Feminnem se raspao: Odlučile smo, svaka ide svojim putem

Odluku o raspadu grupe potaknula je odluka Nike Antolos da se zbog ljubavi preseli u Moskvu. Neda, Pamela i Nika ostaju prijateljice i bavit će se glazbom,piše Extra

Utorak, 21. 2. 2012. u 09:03    Piše: Ivana Habijan

Početkom siječnja Nika Antolos (23) rekla je da se zbog ljubavi seli u Moskvu. Pamela Ramljak (32) tada je govorila da nema govora o raspadu benda. Feminnemke su ipak 'promijenile ploču'. 

- Sklop okolnosti je takav da je rastanak najbolje rješenje. Počelo je s Nikinom odlukom da provodi više vremena u Moskvi - rekla je za Extru Pamela.

Cure će i nakon raspada grupe ostati prijateljice i žele se i dalje baviti glazbom, no ne više kao grupa nego samostalno i svaka kako joj to najbolje odgovara. 

- Potresena sam, izgubljena i sad čekam da prođe onaj period koji je potreban da se sve emocije slegnu i da shvatim kako dalje - kaže Neda Parmać (26) koja sad planira kad će prošetati psa i što će jesti.

Nika kaže da sad živi punim plućima i da joj je Moskva kao drugi dom. S dečkom je sretna, a kad to više ne bude tako bit će, kaže, sretna sama. 

- Sve tri volimo glazbu, ali svaka je od nas posebna u glazbenom smislu i svaka ima neku karakternu crtu koja se ne uklapa potpuno u glazbu Feminnema - kaže Nika.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: raspad, pamela ramljak, nika antolos, neda parmać, karijera, feminnem

Izdvojeni komentari 171 komentara Pogledaj sve komentare
21.02.2012., 10:28

sevenandone: Kome su ove cure šta skrivile da tako ružno komentirate?

21.02.2012., 10:06

mate5x: Ne mogu vjerovat da se ovakve stvari pisu o jedinom zenskom bendu kod nas koje sve to nabrojano nisu, nego bas suprotno. Ne znam jeste li ih slusali koji put ali sve imaju odlicne glasove, pogotovo Neda koja je sigurno najbolji zenski vokal u Hrvatskoj. Mozda da su ubacile malo harmonike u svoje pjesme i da su se kur.ale po cajkaskim klubovima bi bili bolji komentari na njih. Zalosno...

21.02.2012., 09:14

maherboy: Raspao se i Sony Ericsson pa može i ovo :)

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar