Obavijesti

Show

Komentari 80

Gabi na sedativima jer zbog zabrinutosti noćima ne spava

Gabi na sedativima jer zbog zabrinutosti noćima ne spava
4

Shrvana Gabi Novak svaki dan ide Arsenu u bolnicu, a tješe je sin Matija, snaha i unuka. Zdravstveno stanje legendarnog glazbenika i dalje je nepromijenjeno

VIDEO

Pjevačica Gabi Novak (79) noćima ne može spavati i svaki dan odlazi u bolnicu Rebro kako bi u svakom trenutku znala kako je njenom Arsenu.

Glazbenik je već peti dan na Jedinici za intenzivno liječenje Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Zagreb. Stanje mu je i dalje nepromijenjeno. Na respirator su ga priključili prije tjedan dana, a od petka mu pročišćuju krv hemodijalizom jer mu ni bubrezi više ne funkcioniraju. Posljedica je to ishemije mezenterija, što laičkim rječnikom znači da nema protoka krvi u naboru potrbušnice, koji spaja crijeva s trbušnom stijenkom. Iako su uz Gabi danonoćno sin Matija (42), snaha Marina i unuka Lu (12), prijatelji kažu da joj neizmjerno nedostaje suprug. Zbog silne neizvjesnosti oko Arsenova stanja, koja traje već tjedan dana, Gabi je počela piti sedative koje su joj prepisali liječnici jer je pod velikim stresom.

POGLEDAJTE VIDEO :

Pokretanje videa...

00:33

Dugogodišnja prijateljica rekla je da je Gabi uvijek zapostavljala sebe i silno se brinula o Arsenu jer se on nije znao paziti.

- On je uvijek bio poput velikog djeteta. Baš zato je i imao tako veličanstvenu karijeru, jer je cijeli život bio zaigran i tražio pažnju - slaže se obiteljski prijatelj, koji je s Gabi i Arsenom provodio mnogo vremena.

Druga se prijateljica prisjetila kako je Gabi već jednom propatila zajedno s Arsenom, kad mu je 2004. u Padovi implantirana jetra. Od tada je posebno pazila na njegovu prehranu i bdjela nad njegovim zdravljem.

- Arsen je stvarao karijeru, a Gabi mu je omogućila da se brine samo o onome za što je imao nesvakidašnji talent - glazbu i pisanje poezije. Zato su i bili u skladnom braku, kažu prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao