Obavijesti

Show

Komentari 1

Glazbeno-scenski susret svih generacija Putokaza u ZKM-u

Glazbeno-scenski susret svih generacija Putokaza u ZKM-u
4

Osjetite kako nakon 30 godina dišu prva i druga generacija Putokaza. Pridružite se slavlju zajedništva, stvaralaštva i prijateljstva u ZKM-u u nedjelju 28. 12. 2014.

VIDEO

Putokazi, zanimljiva kulturološki intrigantna misija na djelu, već 30 godina iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača, hrabro istražuju, promišljaju glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuvaju ono nešto na što se danas rijetko nailazi - predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva. 

Želite li se, stoga, prisjetiti rasplesanih mjuzikla, filmskih hitova ili evergreena Beatlesa u izvedbi Putokaza? Doživjeti elektro zvuke „Mjeseca“, trip pop „Androide“? Uživati u etno zvuku „Zemlje“ i „Nove Zemlje“ te predstavnika na Eurosongu, grupe E.N.I. i PUT? Osjetiti kako 30 godina nakon početaka dišu prva i druga generacija Putokaza? 

Ako je odgovor potvrdan, pridružite se slavlju zajedništva, stvaralaštva i prijateljstva u Zagrebačkom kazalištu mladih, u nedjelju 28. prosinca 2014. 

Da, trideseta je samo jednom, a u slavljeničkoj godini Putokazi stižu u Zagreb gdje će sve generacije Putokaza, od davne 1984. do danas, na pozornici Zagrebačkog kazališta mladih pjevati zajedno.

Tako će, u nesumnjivo emotivnoj večeri, pred zagrebačkom publikom predstaviti  i aktualni album “Porculan” i „Vremensku kapsulu br. 30“ kojom će podsjetiti na najveće pjesme uspješnice u svojih 30 godina postojanja. Vokalna magija u scenskom uprizorenju na pozornici kultnog ZKM-a dobit će novu dimenziju i s posebno načinjenim video slajdovima i svjetlosnim dizajnom. 

Uzbuđenje raste,  jedinstvena je to prigoda za sve one koji su poštovatelji znakova koje ostavljaju Putokazi i one koje će ih tek u budućnosti otkriti. 

S početkom u 19 sati, Događaj se ponavlja u 21 h, a gratis ulaznice mogu se preuzeti na blagajni ZKM-a od 23. prosinca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'