Obavijesti

Show

Komentari 54

Goran Navojec i Ivana Kindl su otpjevali za pobjedu u showu

Goran Navojec i Ivana Kindl su otpjevali za pobjedu u showu
10

NAKON TRI PJESME U FINALU Trećeplasirani u specijalnom izdanju showa bili su Ivana Husar i Nikša Kušelj dok su na drugom mjestu završili Giuliano i Marija Borić

VIDEO

Nakon puknuća magistralnog vrelovoda u Zagrebu, HTV je ostao bez grijanja. Unatoč svemu, finalna emisija showa 'Zvijezde pjevaju' emitirana je bez problema. 

- Zvijezde nisu pjevale nego cvokotale - šalila se Ivana Kindl. 

Trećeplasirani u specijalnom izdanju showa su Ivana Husar i Nikša Kušelj, drugoplasirani Giuliano i Marija Borić, a pobjednici Goran navojec i Ivana Kindl. 

- Hvala svima, bili ste genijalni i podržavali nas - kratka je bila Ivana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidite, to je tako kod nas u Bjelovaru, kad se krene sa slavljem, ne zna se stati - rekao je Goran i zahvalio svima na podršci.

Pohvale za 'lažnu tetovažu'

Marija Borić i Giuliano probili su led u finalnoj emisiji. Otpjevali su pjesmu Zorice Kondže 'Zar je voljeti grijeh' i od žirija dobili 38 bodova. 

- Raznježili ste me uistinu i frizure su vam super - rekla im je Ksenija Erker, a Martina Tomčić više se koncentrirala na 'lažnu tetovažu, točnije otisak usana u crvenoj boji na Giulianovu vratu. 

'Gorane, topio si led svojim glasom'

'What a Wonderful World' pjevali su Goran Navojec i Ivana Kindl. Od svih članova žirija dobili su samo pohvale i maksimalan broj bodova, 40.

- Nevjerojatno je koliko ste bolje sad otpjevali nego prošli put. Vidim napredak i znam da ste puno radili o tome. Gorane, topio si led svojim glasom - rekla im je Vanna, a i Ksenija se složila s njom te Goranu rekla da je interpretativno jak. 

'Mnogima je umjetan, ali meni je super'

'Sad više nema nas' pjevali su Nikša Kušelj i Ivana Husar i od žirija dobili 38 bodova. 

- Ja sam apsolutno pod dojmom. Kod Nikše mi se sviđa što je poseban i ne djeluje kao laik iako mnogi misle da je umjetan - rekla je Martina, Nikši Bratošu nije se svidio umjetnički dojam. 

- Nedostaje mi što to u stvari jest Nikša Kušelj - rekao je Bratoš. 

Jednolično i pomalo nekontrolirano

Marija i Giuliano drugi su krug otvorili pjesmom 'Je veux' francuske pjevačice Isabelle Geffroy poznatije kao Zaz. Od žirija su dobili 36 bodova. 

- Nije dobro - našalio se Giuliano.

- Malo mi je smetalo što su svi tonovi djelovali jednolično i pomalo nekontrolirano - rekla im je Vanna te dodala da su bili jako veseli. 

Ksenija je pohvalila Giuliana koji ne zna francuski, ali je naučio pjevati ovu pjesmu kako bi udovoljio Mariji. 

'Ovo je bio čisti show program'

'When the Saints Go Marchin In' otpjevali su Goran i Ivana i izmamili glasan pljesak od publike i od žirija ponovno dobili 40 bodova. 

- Ovo je bio čisti show program na sceni. Svaka čast - rekao im je Nikša, a Ksenija je rekla da ih je bilo perfektno slušati i ta su bili baš onako kako treba. 

'Kao da gledam cabaret'

Nikša i Ivana pjevali su 'You Wanna be Americano' i od žirija dobili 40 bodova. 

- Nikša kad doleti na pozornicu koristi je kao da je glumačka i pjesmu dočara kao cabaret i to mi je bilo super - rekla je Ksenija čije pohvale su potvrdili i ostali članovi žirija.

Ljubavna za kraj

Za treću pjesmu u finalnoj večeri Giuliano i Marija izabrali su 'Ključ života' Olivera Dragojevića. Od žirija su dobili 36 bodova.

- Kad pjevaš Oliverovu pjesmu moraš je voljeti i otpjevati na svoj način i u tome ste uspjeli - rekao im je Nikša, a Ksenija je rekla da su jako lijepo otpjevali ovu ljubavnu pjesmu. 

Bijelo dugme za kraj finala

'Ne gledaj me tako noćas' Bijelog dugmeta otpjevali su Ivana i Goran i od žirija dobili 37 bodova. Pjesmu je birao Goran i Ivana mu je htjela udovoljiti. 

- Hrabar odabir svakako, ali očekivala sam vaš duet za završetak emisije. Ova izvedba nije me razgalila u umjetničkom smislu iako je tehnički bila zadovoljavajuća - rekla im je Martina, a Nikša je primjetio da su se kod refrena primjetile emocije pa je Goran krivo otpjevao. 

Nikša i Ivana zatvorili su finalnu emisiju pjesmom 'Sanjao sam noćas da te nema' Bijelog dugmeta. Uz pohvale od žirija su dobili 38 bodova.

- Cijenim što ste pjesmi pokušali dati eteričnost originalne izvedbe. To je vokalno remek-djelo Željka Bebeka, a vi ste otpjevali dobro, ali ne i savršeno - rekla im je Vanna, a Martina Tomčić rekla je da ne zna kako pjesma zvuči u originalu jer je nikad nije čula. 

- Nikša je svoje prednosti stavio u prvi plan i opet je pokazao da je dobar glumac. Ovo je bio svojevrstan domaći mjuzikl - rekla im je Martina, a izvedbu je pohvalila i Ksenija. 

- Finalisti pjevaju Olivera i Bebeka i to dosta solidno. Osim što je to dokaz vaše hrabrosti, dokaz je i uspješnosti showa - rekao im je Bratoš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba