Obavijesti

Show

Komentari 19

Halid Bešlić: Ponosan sam djed, unuci su od sada moj prioritet

Halid Bešlić: Ponosan sam djed, unuci su od sada moj prioritet
3

DVOSTRUKO SLAVLJE 
Halidov sin Dino i njegova supruga Mahira postali su roditelji blizanaca. Djevojčica i dječak rođeni su carskim rezom u sarajevskoj klinici

VIDEO

Sve je prošlo u najboljem redu. Supruga je još na odjelu intenzivne njege, a bebe su preslatke, rekao je ponosni tata Dino Bešlić (35).

Sin legendarnog pjevača Halida Bešlića (60) i magistrica kemije Mahira (30) djevojčici su dali ime Lamija, a o dječakovu imenu se još nisu dogovorili. Blizanci su se rodili carskim rezom u klinici u Sarajevu, a porođaj je, kažu liječnici, protekao bez komplikacija. Djevojčica je rođena prva i na porođaju je bila teška 2,7 kilograma, a dječak je imao 2,5.


- Samo neka su oboje živi i zdravi, to je jedino što želim. Bake i djedovi postoje da razmaze djecu, a djevojčice su uvijek nježnije. Uvuku se pod kožu. Dino će mi morati dati da ih razmazim - rekao je pjevač, koji je s obitelji proslavio rođenje prvih unuka. Dodao je kako će slavlje vjerojatno potrajati nekoliko dana jer ima puno prijatelja koji mu dolaze čestitati. Rođenje unuka i unučice nazvao je najsretnijim trenutkom u svom životu. Halid kaže da će prorijediti nastupe zato što želi što više vremena provesti s obitelji. 


- Moj prioritet sad su unučići, a ne glazba i ugostiteljstvo - kaže Halid. U braku je više od 30 godina i danas žali što sa suprugom Sejdom nije imao više djece. Zato su svu ljubav i pažnju usmjerili prema sina Dinu, a snahu Mahiru vole kao da je njihova vlastita. 
Obitelj Bešlić posjetila je Mahiru u bolnici, a ponosni djed snahi je donio veliki buket crvenih ruža te dvije torte kojima su počastili osoblje bolnice. 
Dino i Mahira u braku su četiri godine, a Halid im je kao svadbeni dar velikodušno prepustio svoj trosobni stan u centru Sarajeva. Ondje će za nekoliko dana doći i prinove. Sebi i supruzi kupio je manji nedaleko od njihova jer mu je važno da obitelj može viđati svaki dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao