Obavijesti

Show

Komentari 45

Hauserova majka Marija: On i Jelena zaručili su se još ljetos

Hauserova majka Marija: On i Jelena zaručili su se još ljetos
4

Stjepan je Jelenu pitao hoće li se udati za njega nakon nekoliko mjeseci veze, a u rodnom Rozginu selu Hausera žele upoznati jer su ga vidjeli samo na TV-u

VIDEO

Njihove zaruke trebale su ostati tajna, Jelena i Stjepan su tako htjeli. Zaručili su se oni još ljetos, rekla nam je Marija, majka violončelista Stjepana Hausera (29).

S Jelenom Rozgom (38) glazbenika su prvi put zajedno snimili u srpnju, ali tek mjesec dana kasnije rekli su da su zaljubljeni. Tada je ponosni Hauser, nakon koncerta 2Cellosa, čvrsto zagrlio pjevačicu oko struka. Psihijatar i stručnjak za neverbalnu komunikaciju Vladimir Gruden iz njihova je držanja zaključio da je violončelist smatra trofejem, dok je Jelena djelovala rezervirano i nesigurno. Držanje oko struka tumačio je time da su već postali intimni. 

Hauserova majka ne zamara se tračevima da je veza njezina sina i pjevačice marketinški trik. Kaže da je sretna zbog sinovih zaruka. Nije je iznenadilo što su se njezin sin i Rozga zaručili ubrzo nakon što su prohodali.

- Ne znam koliko se oni točno poznaju - smije se majka Marija. Jelenu je upoznala i kaže da je super te da djeluje poput djevojke iz susjedstva.

Roditeljima kupila stan

- Ako se vole i ako su sretni, neka im je sa srećom - zaključila je Marija koja je već baka. Njezin mlađi sin Miron ima kćer Nušu, no priželjkuje i da Stjepan s Jelenom uskoro dobije djecu. Novopečenim zaručnicima sreću žele i Jelenini rođaci.

- Mora se više udavat’ ako misli rodit - kažu Rozgini rođaci u Splitu. Jelenina zaručnika znaju samo s televizije i ne znaju zašto je pjevačica 'dosad skrivala dečke kao zmija noge'.

- Tko zna, svatko ima svoju taktiku. Nije više ni ona mlada. Moja kći je njezinih godina i već ima tri sina, ali nikad nije kasno za biti majka - kaže Ivanica Rozga, Jelenina rođakinja iz Splita. Nije se iznenadila kad je vidjela na televiziji da se Jelena uskoro planira udati.

- Lipa je, zgodna, radi, ima karijeru. Kupila je roditeljima stan u Splitu, a onaj u kojem su živjeli ostavila je sestri. Vridna je, prava cura - zaključila je rođakinja. Jelena u rodno selo svojih roditelja Blizna pokraj Splita dečka nije dovodila, no i tamo joj žele sve najbolje.

Ljubav ili medijski trik

- Znam da su joj roditelji dugo priželjkivali da se uda, a evo, to će im se sad i ostvariti - kaže bivša susjeda Rozginih roditelja. Da njihove zaruke nisu medijski trik smatra i zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković.

- U pitanju je prava ljubav, nije to farsa ni interes. Vjenčanje će biti ove godine, a imat će i djecu sljedeće godine - smatra Marković. Dodala je da će im veza potrajati desetak godina. U njihovu vezu sumnja estradni menadžer Zoran Škugor.

- Kad se vjenčaju, vjerovat ću da im je veza prava - kaže Škugor. Dodaje da je Rozga skrivala veze da joj ne padne popularnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama