Obavijesti

Show

Komentari 2

Helena osvojila repera Kanyea Westa: Družili su se na partyju

Helena osvojila repera Kanyea Westa: Družili su se na partyju
3

Poznati reper i hrvatska manekenka družili su se cijelu večer nakon nastupa Kanye Westa i Jay Z-ja. Bili su na partyju u Staples centru, tamo su se i upoznali

VIDEO

Midikennov top model bila je u Los Angelesu na zajedničkom koncertu Jay-Z-ja i Kanyea Westa. Nakon nastupa Helena Šopar (25) otišla je na party u Staples centar, dvoranu košarkaškog kluba Los Angeles Lakersa. Ondje je novaljska manekenka upoznala repera Kanyea Westa (34) s kojim se družila cijelu večer. O Hrvatskoj je Westu mnogo pričao i kolega Jay Z (42), koji se ljetos s trudnom suprugom Beyonce (30) nekoliko dana odmarao na Jadranu. Osim glazbe, Helena i Kanye dijele i zajedničku strast prema modi. Reper se, naime, nedavno okušao i kao dizajner. Predstavio je kolekciju za žene na Tjednu mode u Parizu u kojoj su dominirali koža i krzno. Helena je ipak vjerna diskretnijem modnom stilu. Na reperovu koncertu nosila je kreaciju zagrebačke dizajnerice. Helena je odjenula haljinu, a nosila je i crnu torbu od brušene kože s uzorkom pitona. Styling je upotpunila šeširom koji je postao neizostavan dio njezinog modnog stila.

Mama Duška: Moju kćer Helenu reper nije impresionirao    

Hrvatska manekenka počela se baviti i glumom. Debitirala je u kratkometražnom filmu 'Mind Games'. Partner joj je bio Brian Geraghty, koji se proslavio ulogom u Oscarom nagrađenom filmu 'Narednik James'. Šopar je nedavno počela snimati novi film 'The Last Sunshine' u kojem glumi tajnu agenticu. Premijera filma bit će na Tribeca Film Festivalu u travnju sljedeće godine u New Yorku. 

Helena manekenstvo shvaća kao posao. Zna da se mora družiti sa svim tim ljudima kako bi joj se otvorila vrata. Želja joj je uspjeti u svijetu glume, govori njezina mama Duška. Dodaje kako joj je Helena u telefonskom razgovoru rekla da je upoznala repera. Mama kaže da ima povjerenja u stariju kćer koja živi sama u New Yorku jer je oduvijek bila zrela i ozbiljna. Osim što si je novcem zarađenim od manekenstva kupila stan u Zagrebu, pomogla je roditeljima da renoviraju restoran Paprika u Novalji. Mama ističe i kako jedva čeka da joj se kći vrati kući za božićne blagdane.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'