Obavijesti

Show

Komentari 8

Hrvatska ima veliko srce: Za djecu prikupljeno 1,7 mil. kuna

Hrvatska ima veliko srce: Za djecu prikupljeno 1,7 mil. kuna
12

Osim što su građani Hrvatske razveselili mališane kojima je uistinu potrebna njihova novčana pomoć, razgalili su i srca svih gostiju svojim pozivima i porukama

VIDEO

Jedna od najpoznatijih humanitarnih udruga - “RTL pomaže djeci” i ove je, osme godine za redom, organizirala svima znanu kampanju pod nazivom “Budi mi prijatelj”

U studiju 4 Jadran filma, u dva i pol sata, koliko je trajala emisija, telefonskim pozivima prikupljeno je više od 1,7 milijuna kuna. Hrvatska i njezini građani dokazali su da su veliki prijatelji. Ove je godine prikupljeno dovoljno sredstava za pomoći boljem i kvalitetnijem životu čak 5000 djece.

Broj telefona 060 9007 zasigurno je bio jedan od najpozivanijih u zemlji, a telefon je zazvonio više od 200.000 puta i tako pomogao svima kojima je akcija bila namijenjena.

Uz voditeljicu Antoniju Blaće, kumove projekata Doris Pinčić Rogoznicu, Filipa Juričića i Miroslava Škoru nastupili su i poznati gosti kao što su Oliver Dragojević, Psihomodo Pop, Goran Karan, Lea Dekleva, Miroslav Škoro ali i Ksenija Urličić te mnogi drugi, a svi su oni, svaki na svoj način, što pjesmom, što pričom, doprinijeli da humanitarna akcija bude još uspješnija. 

Pozivni centar bio je prepun osoba iz javnog života koji su imali pune ruke posla, a na telefonima su se izmjenjivali Anica Kovač, Ksenija Urličić, Matija Vuica, Tarik Filipović, David Skoko, Ornela Vištica, Tomislav Jelinčić, Edita Misirić, Barbara Nola, Igor Bobić, Ana Begić... samo su neka od imena koji su sjedili su u pozivnom centru odakle su odgovarali na pozive gledatelja diljem Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu