Obavijesti

Show

Komentari 14

Ivan Hrvatska opet na sceni: Što ste razbili? Ništa mama!

Pjevač Ivan Hrvatska, koji je odrastao u Vancouveru i sudjelovao u trećoj sezoni showa 'Farma' snimio je pjesmu 'Ništa mama' kojom se vraća na glazbenu scenu

VIDEO

Bivši sudionik treće sezone reality showa 'Farma' u suradnji s bendom 'Rockija' iz Vancouvera snimio je singl 'Ništa mama'. Na YouTubeu se pojavio promo klip u kojem se Kanađanin opravdava majci riječima 'ništa mama' i govorili joj da nije ništa popio ni razbio.

Nakon izlaska iz 'Farme' Ivan Hrvatska (36) nastupio je u jednom zagrebačkom kinu, a to mu je bio treći koncert u Hrvatskoj.

- Volim pjevati i uveseljavati ljude. Zadnji tjedan na farmi sam mislio napraviti tulum i častiti ljude vinom i rakijom - rekao je tada Ivan koji je na pozornici skakao i pio rakiju dok je publika pjevala njegove pjesme 'Hrvatska rakija', i 'Toči, toči'.

Njegovi roditelji podrijetlom su s Čiova i Brača, a odrastao je u Vancouveru. Prije sudjelovanja u 'Farmi' radio je kao konobar u New Yorku, a osim konobarenjem bavio se i pjevanjem pa je nastupao po Americi, Australiji i Hrvatskoj. Jednom je izjavio da u istim hlačama i s istom torbicom nastupa već deset godina te da redovito njeguje svoje brkove koji su mu zaštitni znak.

Na njegovoj službenoj stranici na Facebooku piše da je čovjek slavlja i pjesme koji vjeruje da uvijek postoji razlog za ljubav.

-  Ivan se svijetu obraća prvenstveno kao zabavljač, ali i kao ambasador Hrvatske. Kao Kapetan Croatian Drinking Teama obišao je svijet u ulozi svjetske maskote slavlja koja pleše i pije s voljenim nacijama cijeloga svijeta. Ivan Hrvatska, slavenski roker, pokazuje svoju ljubav prema rock glazbi kao i ljubav prema zabavi. No ipak, Ivan je svijetu najpoznatiji kao slavenski ljubavnik, njegovo srce ono je što ga vodi dok on širi ljubav prema svijetu i svim njegovim čarima - piše na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu