Obavijesti

Show

Komentari 1

Ivo Gamulin Gianni po prvi put 12. travnja pjeva u Vinkovcima

Ivo Gamulin Gianni po prvi put 12. travnja pjeva u Vinkovcima
3

Giannijev repertoar koji je pripremio za koncert u Vinkovcima uključit će njegove hitove 'Ljubav to si ti', 'Molitva', 'Aleluja' te skladbe 'Besame Mucho', 'O Sole Mio'

VIDEO

Naš proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni održat će u nedjelju, 12. travnja, gala koncert u Vinkovcima, u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“, s početkom u 20 sati.

Bit će to njegov premijerni nastup u Vinkovcima, a Vinkovčanke i Vinkovčani ga već željno očekuju. Ivo je, naime, već trebao nastupiti na istoj lokaciji 20. ožujka, ali je zbog zdravstvenih tegoba i iscrpljenosti morao pomaknuti koncert.

- Istina je, ja prvi put u karijeri dolazim pjevati u Vinkovce, a publici ću otpjevati puno lijepih, dirljivih  pjesama, evergreena, balada, a i talijanskih kancona. Veseli me susret s mojim  dragim Slavoncima, koje volim na jedan poseban način, jer u sebi nose ono nešto što su mnogi danas izgubili, a to je dobrota i duša. Do sada sam već puno puta nastupao u Vukovaru i Osijeku, a eto, za Vinkovce je trebalo malo više vremena. Još uvijek u sjećanju nosim predivan koncert s Doris Dragović, Pastorom Soler i Davidom Elliotom u HNK Osijek - kazao je Gamulin. 

Siguran je da će ga i vinkovačka publika dočekati jednako raširenih ruku i da je koncert kojeg će održati u Gradskom kazalištu 'Joza Ivakić' početak njegovog prijateljstva s Vinkovčankama i Vinkovačanima.

Ususret izlasku njegovog prvog singla 'Bez tebe' kojim će najaviti svoj novi album 'Gianni Classic', a koji proizlazi iz ispreplitanja klasične i pop glazbe, Gianni također otkriva kamo ga zapravo srce više vuče, klasici ili ipak pop glazbi.

- U svom domu, priznajem, najviše volim tišinu, tako se najbolje opuštam, ali opera i klasična glazba su moja istinska hrana. Slušajući klasiku, otvaram se životu i doživljavam ljepotu života u svoj svojoj punini. Tako ponekad, kad slušam operu, ulovim sebe kako mi osmijeh ne silazi s lica! Kad pripremam večeru za društvo onda puštam jazz, a moram vam priznati da ponekad, kad uhvatim malo slobodnog vremena, volim otići na neki dobar house, gdje se dobro isplešem.  Obožavam plesati - kazao je pjevač. 

Giannijev repertoar koji je pripremio za koncert u Vinkovcima uključit će njegove hitove 'Ljubav to si ti',  'Molitva', 'Aleluja' te skladbe 'Amigos Para Siempre', 'Besame Mucho', 'Time to Say Goodbye', 'Parla Piu Piano', 'O Sole Mio' i mnoge druge svjetske uspješnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael