Obavijesti

Show

Komentari 16

Jagoda je prodavala šminku na ulici, a Doris pisala igrokaze

Jagoda je prodavala šminku na ulici, a Doris pisala igrokaze
5

GLUMCI PRIJE SERIJE Jagoda Kumrić s majkom i dalje vodi trgovinu, Ivan Herceg je konobario, Petra Kapor popisivala stanovništvo, a Doris Pinčić pisala je igrokaze

VIDEO

Na sajmu starih brodova u Francuskoj 2008. radila sam na infopultu. Ondje sam bila desetak dana. Posjetitelje sam informirala o svemu što ih je zanimalo o Hrvatskoj, kaže Jagoda Kumrić (19). Ova Splićanka, koja u seriji “Larin izbor” glumi Nikol Zlatar, za džeparac je zarađivala i radeći u suvenirnici u Igranama kraj Makarske. Okušala se i kao televizijska voditeljica dječjega kviza. Snimala je vikendom na splitskoj televiziji. Komunikativna glumica prošle godine počela je prodavati i kozmetiku zaustavljajući ljude na ulici. Kad su se vlasnici tvrtke vratili u Izrael, Jagoda je s majkom preuzela trgovinu kako ne bi propala. I danas ondje radi dok nije na setu.

Glumičina televizijska suparnica u izboru za Miss Splita, Petra Kapor (22), proljetos je u rodnom Splitu radila na popisu stanovništva. Bila je i konobarica u kafiću te prezenterica kozmetičkih proizvoda, kao Jagoda. Ponosna je, kaže, što se osamostalila već u srednjoj školi i počela sama zarađivati.

Glavna junakinja serije Doris Pinčić (23) završila je Umjetničku akademiju u Osijeku. Dok je studirala, bila je radijska voditeljica. Pisala je edukativne igrokaze. Zadranka obožava djecu, pa je bila i animatorica te organizatorica dječjih manifestacija.

Njen televizijski suprug Ivan Herceg (30) poslije mature zaposlio se kao barmen. U ujakovu meksičkom restoranu u Njemačkoj radio je dvije godine i naučio raditi koktele. Zagrepčanin, koji u seriji glumi Jakova Zlatara, upisao je Ekonomski fakultet. Prevagnula je ljubav prema glumi, pa se prebacio na Akademiju dramske umjetnosti.

Nije očekivala da će dobiti ulogu u seriji

Na audiciju sam otišla bez prevelikih očekivanja, rekla je Jagoda. Ondje se sprijateljila s Petrom Kapor, koju je prije poznavala iz viđenja. Nije ni sanjala da će dobiti ulogu.

Glume nesuđeni model i jezična savjetnica

Stefan Kapičić (33), koji glumi Nikšu, snimao je reklame. Bio je gost i na nekim modnim revijama, ali manekenski posao nije mu se previše svidio. Ana Maras (30), koja glumi Larinu prijateljicu Anitu, bila je i jezična savjetnica u Kazalištu Kerempuh.

Misica Ekrana na poslu se i zaljubila

Petra Kapor godinama je radila u splitskom kafiću. Ondje je upoznala sadašnjeg dečka Danijela. On studira ekonomiju u Zagrebu, a u vezi su tri i pol godine.

- U njemu sam na prvi pogled prepoznala pametnog i zgodnog dečka, a osvajali smo se međusobno - rekla je glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu