Obavijesti

Show

Komentari 51

Jasenka se nije bojala žirija, a alge i heljda nisu joj se svidjeli

Jasenka se nije bojala žirija, a alge i heljda nisu joj se svidjeli
1

Iako je ispala iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Jasenka Haleuš neće se odreći pregače i kuhače.

VIDEO

Nisu mi smetale kamere i nisam se bojala žirija, ali kad si u žurbi i ne razmišljaš, a brbljav si kao ja, lako se potkrade gaf, kaže Jasenka Haleuš (34).

Iako je u četvrtak ispala iz RTL-ova kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!“, studentica treće godine ekonomije i novinarka sa šestogodišnjim iskustvom neće se odreći pregače i kuhače. Ljubiteljica tradicionalnih hrvatskih jela u showu je prvi put kušala alge i heljdu, ali nisu joj se svidjeli pa ih neće uvrstiti u svoj kućni jelovnik. Simpatije gledatelja osvojila je kad je aromatičnu biljku koja je glavni sastojak senfa umjesto estragonom nazvala estrogenom, a poslije se i sama smijala svojoj brzopletosti.

- Puno sam naučila na pogreškama. Show je takav da tek kad skuhaš jelo i doneseš ga pred žiri saznaš što si napravio krivo. Nisam jedina koja se pred kamerama prvi put susrela s nekim namirnicama jer je 90 posto njih bilo egzotično većini Hrvata - kaže Jasenka. Kuhati je počela kao djevojčica, a dvije mlađe sestre tražile bi da im napravi ono što su vidjele na televiziji. Danas u njezinim specijalitetima, za koje koristi svježe voće i povrće iz vlastita vrta, najviše uživa suprug, s kojim je u braku dvije godine, a često je i sam iznenadi romantičnom večerom. Jasenka će poslije showa ostati u kontaktu s Riječankom Dianom Novaković (44). Dodaje kako su kliknule na prvu jer su obje vrckave i pozitivne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin