Obavijesti

Show

Komentari 11

Jasenki kolačić sreće donio nesreću, a duel deblji kraj

Jasenki kolačić sreće donio nesreću, a duel deblji kraj
2

Jednoglasnom odlukom žirija kulinarski show „Tri, dva, jedan-kuhaj“ je sinoć napustila Jasenka Haleuš. Presudila joj je tjestenina sa šalšom

VIDEO

Današnji duel je bio zanimljiv, bolja je pobijedila i od srca joj čestitam na tome, kazala je Jasenka,a Diana je pobjedu proslavila – suzama. 

- Pretpostavljam da možemo reći da se Jasenka se već par puta provukla u nekim tjednima u kojima se nije dobro snalazila, a sad se poskliznula na običnoj pašti s rajčicom - komentirala je Željka. 

- Dianino jelo je bilo bolje zbog gustoće umaka, a bilo je i bolje začinjeno. Doduše, smetao mi je luk, ali gustoća i masnoća su bile dobre - dodao je Špiček. 

Kandidati su i sinoć kuhali prema idejama žirija. Željka je od njih zahtijevala da naprave pitu zeljanicu sa samoniklim biljem, a Špiček se odlučio za srneći paprikaš s knedlama. Uz to što je svoje kandidati podrobno savjetova o svakom koraku recepta, odjenuo ih je i u iste majice s njegovom slikom kako bi ih bolje raspoznao od „protivničkih“ kandidata. Gretićevo jelo je kandidatima zadalo najviše glavobolje, a filet od brancina na smeđem maslacu, ragu od crne trube i špinat s bijelim octom i kurkumom je u svom kolačiću izvukla i Vesna koja je od prvog susreta s tom spoznajom očajavala, da bi na posljetku od Gretića dobila visoku devetku, a on od nje – pusu! „S obzirom na to da sam radila njegovo jelo, njegova mi ocjena najviše znači“, kazala je Vesna. 

Pred kandidatima su tri dana odmora, a borba za najboljeg amaterskog kuhara se nastavlja već u ponedjeljak, točno u 21 sat na RTL Televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...