• Članak
  • Komentari 1
  • Share
  • Tweet

Klapa Rišpet snimila je spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'

PUTOVANJE JEDRENJAKOM Klapa Rišpet u utorak je u okolici Splita snimila spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'. Premijera spota očekuje se kroz desetak dana

Srijeda, 12. 9. 2012. u 12:14    Piše: 24sata

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita 'Sunce mi od tebe dolazi', koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem, i 'Lumin', u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet u utorak je u okolici Splita snimila glazbeni spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'.

Kako emociju i pjesmu pretočiti u sliku i vizualni doživljaj izazov je kojeg se prilikom snimanja glazbenog spota susreće svaki redatelj i izvođač. Upravo stoga klapa Rišpet i ovaj put povjerenje je dala vrsnom redatelju Željku Petrešu koji je baš svaki put najzornije uspio prikazati istinsku emociju klapskog pjevanja.

I ova pjesma priča ljubavnu priču i odlazi tragom mora, sunca i autentičnih dalmatinskih prizora. Za potrebe snimanja spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila pučinom Jadrana u potragu za beskrajnom ljepotom.

Klapu Rišpet čine: Pero Kozomara (skladatelj i producent), vokal grupe Tuti Fruti Ivo Amulić (solist), Frane Jukić (prvi tenor), prof.Jure Šaban Stanić (drugi tenor i voditelj klape), Damir Burić (bariton), Jure Bralić ( bas) i Igor Visković (bas).

Pjesma 'Kad je pošla ća' posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja.

Premijera spota očekuje se kroz desetak dana a do tada Vam donosimo radne fotografije nastale tijekom snimanja glazbenog spota. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: spot, singl, klapa rišpet

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare
12.09.2012., 14:17

Lebron Petrovic: Lupa, klapa, ne vaja !

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar