Obavijesti

Show

Komentari 42

Klasnićev brat: Patrizia samo izmišlja, to su sve njene stvari

Klasnićev brat: Patrizia samo  izmišlja, to su sve njene stvari
3

OBITELJ GA BRANI Ivanov brat Josip ne vjeruje šogorici koja tvrdi da je u muževu stanu našla košulje druge žene. Ivan, kaže brat, nije budala da ostavlja tuđe stvari

VIDEO

Smiješne su mi Patrizijine priče. Kako može reći da je Ivanu u stanu pronašla košulje i slike druge žene kad u Manchesteru sigurno nije bila godinu ili dvije. To su se sve njezine stvari. Nije Ivan budala da ostavlja tuđe košulje i fotografije u stanu, rekao nam je nogometašev brat Josip Klasnić. 

U razloge Patrizijine (35) tvrdnje njemačkome magazinu Bunte da je Ivanu (31) u stanu našla dokaze nevjere, nije htio ulaziti. Navodnu rastavu braka koju je šogorica pokrenula nije htio komentirati. Navodni Klasnićev preljub nije htjela komentirati ni Klasnićeva teta Ana koja živi u Stuttgartu. No naljutile su je kritike na Ivanov račun kojemu zamjeraju što je prevario Patriziju. Ona mu je ponudila svoj bubreg kad se razbolio i bio na transplantaciji 2007.

- Ne mora se nikome opravdavati - rekla je ljutita teta Ana. 

Patrizia je njemačkome magazinu dala potresnu ispovijed u kojoj tvrdi da ju je Ivan krajnje iznevjerio. Košulje i slike ljubavnice mu je, tvrdi supruga, našla dok je još bila na psihijatrijskoj terapiji zbog velike traume koju je doživjela nakon pljačke. Lopov im je lani provalio u stan u Hamburgu dok je kći Fabiana (4) spavala u svojoj sobi. Provalnik je izvadio nož i prisilio Patriziju da mu otvori sef u kojem su bili 870.000 kuna vrijedni Klasnićevi luksuzni satovi.

Ivan i Patrizia u braku su bili osam godina, a upoznali su se 1997. godine dok je on igrao u drugoligaškom njemačkom klubu St. Pauli. Od ljeta 2008. godine Klasnić je, nagađa se, samo od ugovora s nogometnim klubovima zaradio oko 50 milijuna kuna. 

'Žena ga nikad nije gledala na utakmicama'

Ivan Rakitić kaže da se nije čuo s Klasnićem otkako je Patrizia otkrila da se rastaju. Smatra da njemu sad treba mir, no otkriva da ga je iznenadilo kad je čuo da mu je supruga u stanu našla košulje i slike druge žene. Patriziju nikad nije upoznao jer nije dolazila na reprezentativne utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin