Obavijesti

Show

Komentari 16

Kurbaša: Trudit ću se biti što bolji muž i roditelj našoj bebi

Kurbaša: Trudit ću se biti što bolji muž i roditelj našoj bebi
1

Nakon trotjednog medenog mjeseca u Izraelu, glumac Robert Kurbaša smanjio je sve poslovne obveze jer sa suprugom Kristinom čeka prvo dijete krajem srpnja

VIDEO

Za mnoge obožavateljice Roberta Kurbaše (35) vijest da se markantni glumac početkom veljače u rodnom Splitu vjenčao s frizerkom Kristinom Matković (27), bivšom Miss Universe Dalmacije, možda nije bila najveselija, ali njemu je ovo sigurno odlično životno razdoblje. Nedavno se vratio s medenog mjeseca u Izraelu. Supruga i on nisu planirali ostati tri tjedna, no Sveta zemlja toliko ih je očarala da su više puta produljivali boravak.

- Izrael je toliko malen, a toliko toga imate vidjeti na tom prostoru. Bili smo stacionirani na Mrtvome moru, koje je zaista čudesno, a odande smo rent-a-carom za dva-tri sata mogli stići bilo kamo, od Galileje na sjeveru do Eilata na Crvenome moru. Bili smo i u Betlehemu, Nazaretu, u Jeruzalemu smo bili više puta - nabraja zvijezda mnogih domaćih sapunica. Izrael je, dodaje, kolijevka civilizacije, u njemu je povijest cijelog arapskog, židovskog i kršćanskog svijeta.

- A to je nešto što zanima i mene i suprugu. Zaista smo uživali ta tri tjedna - kaže glumac, koji je godinama želio posjetiti Izrael. Koliko se bračni život razlikuje od momačkog, tek će, dodaje, vidjeti, jer prošlo je premalo vremena od medenog mjeseca. S Kristinom je prije vjenčanja bio godinu dana u vezi, a svidjela mu se odmah.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Osvojila me svojom jednostavnošću, spontanošću i iskrenošću, ženstvenošću, i što je vrlo važno, ljudskošću. Odmah sam znao da je Kristina ona prava, to se vidjelo u njezinim očima - kaže Splićanin najpoznatiji po ulogama u televizijskim serijama.

Rad na 'Ruži vjetrova' je završio, a pitanje je kad će opet nešto snimati. Rad na sapunicama je pravi rudnik, a Kurbaši je trenutačno važnija životna uloga oca.

- Potkraj srpnja postat ćemo roditelji. Želim biti prisutan dok se to sve događa, zato sam već malo smanjio poslovne obveze. Sad radim samo predstave, neću raditi ništa na televiziji neko vrijeme - rekao je. Robert Kurbaša izrazito drži do tradicionalnih vrijednosti, po čemu je možda malo i neobičan u krugu ljudi u kojem se zbog posla kreće, i obitelj mu je iznimno važna.

- Trudit ću se biti dobar otac, nije to baš jednostavan zadatak. Jako je važno da je otac prisutan, da dijete osjeti da ima i oca i majku. I naravno, da obavlja sve zadatke koji idu uz to. Ne znam kako će izgledati ako počnem više raditi, morat ću to odvagati. Jer naravno, treba netko u obitelji i privređivati. Nadam se da ću to uspješno uskladiti - govori Kurbaša, koji želi imati još djece sa suprugom Kristinom.

Što više, to bolje, kaže, jer to je jedan od razloga zbog kojih se oženio. Glumac je u mladosti, kao i većina, bio malo divlji i puno izlazio, no sve se promijenilo s 25 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin