Obavijesti

Show

Komentari 38

'Lara' ne želi otkriti ljubi li se bolje Jaša ili Nikša: To je tajna

'Lara' ne želi otkriti ljubi li se bolje Jaša ili Nikša: To je tajna
6

Glumica je gostujući na Totalnom FM-u natjerala dečka da joj kaže koliko često pušta vjetrove. Nije htjela otkriti ljubi li se u 'Larinom izboru' bolje Jakov ili Nikša

VIDEO

Mislim da katolička i Severina teško idu u istu rečenicu, rekla je Doris Pinčić gostujući u utorak ujutro u radijskoj emisiji 'Doručak' na Totalnom FM-u komentirajući izjavu jednog slušatelja koji je njen lik iz serije 'Larin izbor' nazvao 'katoličkom verzijom Severine za široke narodne mase'.

Svoju izjavu o Severini nije obrazložila, no priznala je kako bi se skinula gola zbog neke uloge.

Komentirala je da za potrebe snimanja serije 'Larin izbor' to neće morati napraviti.

- To će se dogoditi u nekom drugom životu, u nekoj drugoj ulozi - komentirala je Doris i našalila se na račun svoje odjeće.

Glumica je u studio stigla u kratkim hlačicama i komentirala da se lik Lare koji tumači nikad ne bi tako obukao.

U radijskoj emisiji gostovala je povodom premijere filmske inačice serije u utorak navečer. 

- Film donosi rasplet prve sezone serije - objasnila je Doris i dodala da snimanju tu nije kraj jer na jesen kreću novi nastavci.

Producentica Andrea pitala ju je ono što zanima stotine tisuća gledateljica popularne serije: 'Tko se bolje ljubi, Jaša ili Nikša?'.

- Joj, to nikad neću reći, nema šanse! Morali biste me jako dobro napiti da bi vam to rekla! To je najčuvanija tajna u Hrvatskoj! Svi jedva čekaju da napravim neku glupost da mi se rugaju - požalila se Doris jer joj se život potpuno promijenio otkako je postala televizijska zvijezda.

No, uskoro je s radijskom publikom diljem Hrvatske veselo podijelila neke vrlo intimne detalje iz života sebe i svog dečka Borisa Rogoznice.

Doris je, neznajući tko stoji s druge strane telefona, dobila zadatak smisliti tri provokativna pitanja, a voditelj Saša Lozar u emisiju je pozvao pjevača kao tajnog gosta.

Iznenadila se kada je saznala da se radi o njenom dečku.

- A da sam ga ja zamolila sigurno se ne bi ovako rano probudio - komentirala je Doris i nastavila: 'Evo Boris ono što ja znam podijelit ćeš sad s ostatkom Hrvatske! Koliko često prdiš?!', rekla je dobro raspoložena glumica.

Neprestano se smijala i inzistirala da joj Boris odgovori na pitanje.

I on je bio više nego iskren pa mu nije bio problem priznati da vjetrove pušta od 50 do 100 puta dnevno, posebno kad je Doris u blizini. Uslijedilo je pitanje zbog kojeg je Saša Lozar, domaćin showa, priznao da je požalio dan kada je pozvao Doris u goste. Obuzela ga je nevjerica kad je čuo pitanje.

- Slikovito nam opiši miris tvog prdca! No Boris, daj - rekla je Doris, a Saša je zamolio Borisa da to ipak ne učini.

Doris je čitava situacija bila urnebesno smiješna, a na popisu je bilo još jedno provokativno pitanje: 'Koja ti je omiljena poza u seksu?'. Boris je rekao kako mu to nije problem priznati i otkrio da se radi o pozi 'doggy style'.

Doris, koja je u seriji 'Larin izbor' redovito plakala, priznala kako je plakanje vježbala studirajući glumu u Osijeku.

- Pa to ti je tako normalno kad studiraš glumu, i valjda inače kad studiraš na prvoj godini onda bar dvaput moraš htjeti odustati - rekla je.

Sada joj je drago što nije odustala iako se svakodnevno mora boriti s 'teretom slave', no uvjerila se, kaže, da još postoje ljudi koji ne znaju tko je Lara. To se možda promijeni kad se Larin izbor preseli na veliko platno. Zato je glumica za kraj pozvala slušatelje da u kino dođu pogledati film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' i doznaju koji će biti konačni Larin izbor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu