• Članak
  • Komentari 218
  • Share 55
  • Tweet

'Ljubav je na selu': Silvija voli krupne i nada se pronaći sreću

ŠTO ONA ŽELI? Privlače ju pametni frajeri, a pada na visoke, tamnokose i krupne dečke jer voli kad je dečko pravi muškarac. Voli život na selu i uzgaja krave muzare

Ponedjeljak, 09. 7. 2012. u 10:17    Piše: Jelena Šarić

Međimurka Silvija Vidović (27) nema dečka već tri godine. Vjeruje da će joj sudjelovanje u showu pomoći pronaći ljubav svog života.

- Bitno mi je da dečko bude pametan, vrijedan i da ima svoje ja. Hoće li biti Dalmatinac, Slavonac ili Međimurac, nije mi važno - kaže simpatična Silvija. Dodaje da za ljubav ipak nije spremna sve napraviti.

- Preko nevjere ne bih prešla jer od partnera očekujem poštovanje. Ako toga nema, nema smisla ni veza - kaže Silvija.

Života na farmi teško bi se odrekla. S budućim suprugom prvo bi se morala dogovoriti gdje će živjeti jer grad ne voli.

- Ako bih i živjela u stanu, na balkonu bih imala tele - šali se inženjerka stočarstva. 

Silviju dijele dva ispita od još jedne diplome, one stručnog studija iz područja održive i ekološke poljoprivrede, a uz studij bavi se i uzgojem krava muzara.

- Moja obitelj ima dvadesetak krava o kojima se brinemo brat Nenad, roditelji i ja. Normalno mi je da ustajem u pet sati i budem posvećena poslu sve do osam sati navečer - kaže buduća farmerica.

Od djetinjstva je u štalama, pa vjeruje da sa zadacima u emisiji neće imati nikakvih problema. Uz posao i obveze na fakultetu teško pronađe slobodno vrijeme, a kada ga i uhvati, posveti se izradi torbi, broševa i nakita te kuhanju. Njezin specijalitet su lazanje s povrćem i mesom. Svestrana Silvija za izlaske ne mari. Kaže, sve su njezine prijateljice udane i imaju djecu, pa ni ne može ići u lude provode. Ipak, o vjenčanju ne razmišlja.

- Nikad nisam maštala kakvu vjenčanicu želim - kaže Silvija.

Otkriva da pada na visoke, tamnokose i krupne dečke jer, kako kaže, voli kad je muško pravi pravcati muškarac.

Međimurka koja na televiziji traži srodnu dušu

Desetero kandidata tražit će partnera u novoj sezoni popularne emisije “Ljubav je na selu”. Jedna od njih je i Silvija Vidović iz Šenkovaca pokraj Čakovca. Kaže da ima osobine koje u današnje vrijeme izumiru - pouzdanost i predanost ljubavi.

Neće odustati: Imat ću svojeg muškarca

Silvija kaže kako je puna ljubavi koju nekome želi pokloniti.

- Sad sam spremna za novu ljubav i neće mi biti nelagodno pokazati da mi se netko dopada - kroz smijeh kaže Vidović. Kada joj je do nečega stalo, ne odustaje, pa je uvjerena da će naći dečka.     

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: silvija vidović, show, reality show, ljubav je na selu, ljubav, emsija

Izdvojeni komentari 218 komentara Pogledaj sve komentare
09.07.2012., 10:32

gkzone: bravo, želim ti sreću da pronađeš nekog tko te zaslužuje!

09.07.2012., 10:24

steven24: Voli krupne jer je i ona sama "krupna" inače koliko sam gledao prvi dojam je da je cura za 10 svakako vrijedi oženiti ;)) Navalite na farmerku ;))

09.07.2012., 10:47

greta guslar: Draga Silvija, ja ti želim onakvog kakav će te biti vrijedan, a svima onima koji obračaju pažnju na njezinu "krupnoću" bih htjela reči da se ne može sve ovo raditi i biti neka mimozica sa 50 kila. Jedni mišićnu masu dobivaju sa vježbanjem i gubljenjem vremena po raznim fitnesima i teretanama, dok ova svoje mišiće dobiva radeći koristan posao... tko je u prednosti???? Nije valjda da muškarci vole one fufice koje ne mogu nositi niti vrećicu iz trgovine bez pomoći svojih "mužjaka" ???? Jedino što se može desiti ovoj curi je to da će se dečki uplašiti njezine energije, oni više vole one djevojke koje mogu 100% imati u svojem "posjedu", a ova to sigurno neće biti. U svakom slučaju Silvija, želim ti svu sreću i da ne odstupiš od svojih sadašnjih nauma niti dlaku, jer si izgleda vrijedna toga! ... prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar