Obavijesti

Show

Komentari 128

M. Grdović ‘izumio’ je prirodni lijek od kojeg brže raste kosa

M. Grdović ‘izumio’ je prirodni lijek od kojeg brže raste kosa
4

Prirodni lijek izumio sam zahvaljujući ljubimicama Zari, Beli i Piki, rekao je sa smješkom Mladen Grdović, zabacio glavu i prepustio se tretmanu svojim kujicama

VIDEO

Uoči Nove godine Mladen Grdović (56) opustio se u kućnoj atmosferi. Odmarao se u bijeloj kožnoj fotelji, kad su mu na uzglavlje skočile njegove tri ljubimice te mu počele mahnito lizati tjeme i potiljak.

Najprije je negodovao i naredio im da prestanu, ali se njegova tri špica nisu obazirala na zapovijed, pa se zadarski pjevač opustio i počeo glumiti da snima reklamu.

- Izumio sam najnoviji preparat za rast kose. Prirodni lijek zahvaljujući mojim ljubimicama Zari, Beli i Piki - rekao je Grdović, zabacio glavu i prepustio se tretmanu svojim kujicama. Mladenova supruga Brankica (46) sve je snimila mobitelom. Pomogla mu je u prezentaciji postavljajući mu potpitanja.

VIDEO

- Najbolje kosa raste uz što? - upitala ga je Brankica, a raspoloženi Mladen je, smijući se, odgovorio.

- Kosa najbolje raste uz njihov prirodni lijek i već mi je naraslo pola glave. Imam već sad više kose nego moj prijatelj Duško - rekao je i prasnuo u smijeh misleći najvjerojatnije na kolegu Duška Lokina (71). Nastavio je reklamirati svoj izum uz poruku gledateljima.

- Zato vam preporučujem da kupite kućne ljubimce da vam ližu kosu koja će vam narasti i više nećete biti ćelavi. Voli vas Mladen Grdović!

Onda je opet zamolio Zaru, Belu i Piku da ga puste na miru, ali ljubimice ga nisu htjele poslušati.

Dan poslije Mladen je nastupio u Trogiru pjevajući u novogodišnjoj noći i “reprizi”, pa nam se jučer nije javljao. Svojedobno nam je ganut ispričao koliko obožava psiće.

- Imam tri ženke i jednog muškog. Zove se Aki i ljubomoran sam na njega kad ode od kuće u ljubavne pustolovine - rekao je u šali Grdović. Dodao je da razmišlja Akija odvesti veterinarima na kastraciju, a to je objasnio:

- Ako mu već gazda ima izvanbračnu dicu, neću da ih ima i Aki. On sigurno ne bi bija tako odgovoran otac ka šta san ja.

Ni Duško Lokin nije komentirao novi Grdovićev balzam za kosu. Duško i Mladen privremeno su prošle godine u rujnu zahladili odnose nakon što je Lokin rekao da bi se Grdović morao liječiti protiv ovisnosti o alkoholu. Budući da su dugogodišnji prijatelji, Grdović mu je sve oprostio i pozvao ga na večeru. Da su ostali u dobrim odnosima svjedoči i ova video-snimka u kojoj se Mladen prisjetio Lokinove bujne kose koja do danas nije izgubila boju, sjaj i volumen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor