Obavijesti

Show

Komentari 78

Razotkrili smo seksi šefa koji je postao model i zaludio žene

Razotkrili smo seksi šefa koji je postao model i zaludio žene
6

Menadžer Marko Čumbrek ponosi se isklesanim tijelom zbog kojeg jede samo meso i pije osam litara vode. Razgolitio se za danski brend i više to ne bi ponovio

VIDEO

Ne osjećam se seks simbolom, čak mi je nelagodno zbog cijele pompe koja je nastala, kaže Marko Čumbrek (33), zvijezda modne kampanje za kupaće gaće danskog brenda Alexander Cobb.

Član je uprave Indux media, tvrtke koja izdaje specijalizirane časopise za ronioce i putovanja. Ovo mu je prvo modno snimanje koje, kaže, ne bi ponovio jer ima najbolji posao u svijetu. Dodaje da je posao kao maneken dobio zbog prijateljstva s Cobbovim menadžerima iz Danske i zato je pristao na modno snimanje.

- Teško me je bilo nagovoriti, no za prijatelja bih učinio sve - kaže Marko.

Visok je 176 cm, a njegovo isklesano tijelo krasi osam tetovaža. Prvi put se istetovirao s 18 godina, a svaka tetovaža mu ima neko značenje. Trenira posljednjih 15 godina. Svaki dan trči, a u teretanu ide kad stigne.

- Trčim i po tuči i na temperaturama iznad 30 stupnjeva Celzijevih - rekao nam je Čumbrek. Kako bi na fotografijama ispao što bolje, mjesec dana prije snimanja bio je na posebnom režimu prehrane. Zadnja četiri dana pio je osam litara vode, a dan prije snimanja dvije litre vode, ali čep po čep. Jeo je više puta po malo, s tim da je posljednjih pet dana bio samo na mesu i salatama. Izbjegavao je ugljikohridate da bi mu mišići bili što izražajniji. Posljednji dan prije snimanja jeo je samo rižu. Kampanju su snimali na Kvarneru. Rekreativno se bavi ronjenjem pa je na Braču čistio more s ministrom zaštite okoliša i prirode Mihaelom Zmajlovićem.

Otac je troje djece: Frana (14), Emme (11) i Leona (9), koje je dobio iz braka s bivšom suprugom. Trenutačna veza, kaže, nije za javnost. Veseli ga što je postao dio tima koji će uskoro izbaciti softver za upravljanje imovinom Gestiune. S tim programom ni jedna stvar ili imovina tvrtke ne može se zagubiti ili ukrasti, a uspješno su ga koristili u svojih šestotinjak poslovnica rumunjske kompanije, pohvalio se.

- Imam dva najbolja šefa koji zaslužuju moj puni angažman – kaže Marko.

Osim njega, Danci su za modnu kampanju angažirali i hrvatskog plivača Oskara Amančića.

Marko je i vrsni kuhar koji zna napraviti više od 100 raznih delicija. Specijaliteti su mu škampi na buzaru, crni rižot, japanska i kineska kuhinja, a obožava pripremati i jela s keljom i porilukom. Njegov omiljeni recept je pašticada od tune s njokima. 

- Na 2,5dcl maslinova ulja doda se kilogram tune, sol i papar te 1,5 dcl kvasine i dvije žličice šećera. Kad malo ispari, dodajte šest klinčića i pola decilitra prošeka, po želji dodajte kapare i lovorov list - kaže Marko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin