Obavijesti

Show

Komentari 57

Matavulj s odvjetnikom došao na ročište zbog kobne nesreće

Matavulj s odvjetnikom došao na ročište zbog kobne nesreće
5

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv glumca, terete ga da je lani skrivio nesreću u kojoj je poginula Dolores Lambaša

VIDEO

Stojan Matavulj (53) s odvjetnikom Zoranom Mataićem je u ponedjeljak došao na pripremno ročište na sudu u Slavonskom Brodu gdje se protiv njega vodi postupak zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je život izgubila Dolores Lambaša, a Stojan je lakše ozlijeđen.

Protiv Matavulja optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, a terete ga da je u listopadu prošle godine pod utjecajem alkohola, to jest s 0,66 promila alkohola u krvi, upravljao automobilom na autocesti A3 te zbog neprospavane noći i umora nije prilagodio brzinu kretanja pa je 23. listopada 2013. u 6.30 sati prednjim desnim krajem udario u vozilo ispred sebe. Pri udaru, oba vozila sletjela su na travnatu površinu s desne strane kolnika. Dolores je ispala iz vozila i pretrpjela teške ozlijede od kojih je istog dana i preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. 

Matavulj i Lambaša kobnog dana vraćali su se iz Beograda gdje su bili na predstavi, usput su stali u Iloku gdje su se zabavljali kod prijatelja. Ujutro su nastavili put iako su bili rezervirali dvije sobe u kojima su trebali prespavati. 

Glumčev odvjetnik ne poriče da je njegov klijent kriv za nesreću, ali obranu će temeljiti na tome da do nesreće nije došlo uslijed alkoholiziranosti vozača, neprospavane noći i neprilagođene brzine. Mataić tvrdi da je na nesreću utjecao skup raznih faktora.

Matavulj bi za kazneno djelo za koje ga se tereti mogao dobiti od tri do 12 godina zatvora. U iznimnim slučajevima kazna može biti niža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...