Obavijesti

Show

Komentari 146

Milan Popović zbog laganja i klevetanja prijavio je Severinu

Milan Popović zbog laganja i klevetanja prijavio je Severinu
3

FATALNI SUSRET Poduzetnik Milan Popović je u srijedu imao rođendan, a 2010. se zaljubio u Severinu koja je bila iznenađenje na njegovoj glamuroznoj proslavi

VIDEO

Zbog Severinine optužbe da je krivotvorio srpsku putovnicu za sina Aleksandra (2), Milan Popović (49) nije smio sina odvoditi iz Hrvatske. Jedno vrijeme nije ga viđao jer se nije usudio doći u Zagreb u strahu da ga ne uhite. Sad želi poravnati račune s bivšom partnericom.

Nakon što je hrvatsko Državno odvjetništvo ustanovilo da je srpski MUP izdao putovnicu u skladu sa zakonom, odbacilo je Severininu (42) kaznenu prijavu koju je podnijela protiv Milana. Popović je s nestrpljenjem čekao to rješenje kako bi mogao podnijeti kaznenu prijavu protiv Severine i njezina menadžera Tomice Petrovića zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

- Osim što je Severina podnijela prijavu Državnom odvjetništvu protiv Milana, Petrović ga je lažno optuživao u medijima. Time su Popovića pokušali spriječiti da viđa sina, onemogućiti ga da dolazi na sudske rasprave o skrbništvu i nanesu mu štetu kao uglednom poslovnom čovjeku. Naime, prijetila mu je opasnost da ga uhite čim sleti na zagrebački aerodrom - kažu ljudi bliski srpskom poduzetniku. 

Popović je u srijedu slavio 49. rođendan. Prije četiri godine na taj dan upoznao se sa Severinom koja mu je kao gost iznenađenja pjevala na rođendanu. Iste noći između pjevačice, koja je do tada bila u vezi s riječkim ugostiteljem Slavkom Šainovićem, i biznismena planula je ljubav. Ubrzo su otišli na Maldive.

- Uživam kao nikad u životu. Ma, puno mi je lip, dobar i pametan. A tek kako dobro svira gitaru... Čarobno - hvalila je tada Seve oca svojeg djeteta, s kojim se danas viđa samo na sudu.

Nepoznatoj ženi banula je u sobu

Poslije probe za riječki koncert u 1 sat dolazim u hotel, palim svjetlo u sobi i vidim ženu koja uplašeno viče: ‘što radite?!’. Tek onda skužim da tu nema mojih stvari i da sam uzela krivi ključ na recepciji, jedna je od anegdota iz Severinine knjige “Dobrodošao u klub Backstage”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin