Obavijesti

Show

Komentari 76

Miss Hrvatske Maja Spahija prošetala je kozu u Šibeniku

Miss Hrvatske Maja Spahija prošetala je kozu u Šibeniku
7

Najljepša Hrvatica Maja statirala je u povijesnom dokumentarno-igranom filmu i cijeli se dan u centru Šibenika družila s kozom koja je došla s Murtera

Miss Hrvatske Maja Spahija (22) u baroknoj haljini u petak se starim dijelom Šibenika šetala s kozom, koju je vodila na konopu.

Nije se posvetila kozarstvu nego je sa sugrađanima statirala u dokumentarno-igranom filmu “Barone” koji snima zagrebački Gral film. Scene su se u petak snimale na Maloj loži, koja je izgledala kao prije 350 godina. Radnja filma odvija se u Šibeniku tijekom Kandijskih ratova. Misica Maja, inače rođena Šibenčanka, odmah je primijetila kozu koju je doveo Murteranin Nikica Reškov i uzela je. Cijeli dan ju je razdragana Maja vodila na konopu.

- Koza je predivna i slažemo se. Nije mi to prvi put da sam u kontaktu s kozama. Kad sam bila dijete, igrala sam se s njima na Danilu kraj Šibenika - rekla nam je Maja, kojoj je ovo prvi put da sudjeluje u snimanju filma.

- Film će prikazati u novome muzeju na tvrđavi Barone, a njegovi segmenti će se prikazivati u svojevrsnoj virtualnoj stvarnosti posjetiteljima muzeja - rekao je producent i scenarist Tomislav Žaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 76
Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...
BIVŠA MISICA ZA 24SATA

Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...

Ivančici su nedavno otkrili karcinom limfnih čvorova. Primajući satima kemoterapiju smogla je snage pričati o svojoj borbi
Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'
'Ispunio sam cilj, pobijedio sam sam sebe'

Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'

Kandidati su u samo tri minute morali prikupiti namirnice, a zatim u 60 minuta osmisliti jelo s najmanje tri komponente, u kojima je jedna morala biti upravo tehnika koju su dobili