Obavijesti

Show

Komentari 12

Mjuzikl 'Naša bila štorija': Već šest godina čekaju premijeru

Mjuzikl 'Naša bila štorija': Već šest godina čekaju premijeru
3

Prvo je producentu obolio otac. Zatim se razbolio Vinko Coce. Njegovu ulogu do kraja nisu htjeli dati drugom pjevaču. Glavna glumica, Severina, je ozlijedila koljeno

VIDEO

Nenad Ninčević (53) mjuzikl je napisao još 2008. godine. Veselio se premijeri na splitskim Prokurativama, ali to mu zbog niza problema nije do sada uspjelo. No glazbenik kaže da ne odustaje.

Glavni ženski lik, djevojku Anu, trebala je glumiti Severina (41), no pjevačica je u međuvremenu dva puta ozlijedila nogu. Ninčević nije ni pomišljao na njezinu zamjenu. Osim Severine problema je imao producent projekta Nenad Šiškov. 
Njemu je iznenada obolio otac, pa je cijeli projekt bio na čekanju osam mjeseci. Prošlog ljeta planirali su imati premijeru, ali tad se razbolio Vinko Coce, koji je trebao tumačiti Severinina oca Vinka. 

Ninčević i suautor Goran Karan (50) odlučili su pričekati da se trogirski pjevač oporavi.


- Bili smo uvjereni da će ozdraviti jer je ta uloga napisana baš za njega. No nažalost, premijeru nije dočekao - tužno govori Ninčević. Coce je preminuo lani u 59. godini, a njegov lik utjelovit će tenor splitskog HNK Stefan Kokoškov (45). Karan i Ninčević nadaju se da je, nakon što se Severina oporavi, došao kraj 'njihovu prokletstvu'. Želja im je da s probama počnu već sljedećeg mjeseca kako bi mjuzikl mogli izvesti već ovog ljeta. 


- Ništa što je dobro ne ide lako. Coce je otišao nakon što smo godinu i pol već snimali, a sad i Severina ima nevolja s nogom. Naprosto nas prate pehovi već šest godina - dodaje Ninčević. Premijeru i Splićani nestrpljivo očekuju jer govori o ljubavi Ane i nogometaša Hajduka Duje, kojega glumi Karan. Uz njih će u predstavi pjevati i Danijela Martinović, Tedi Spalato, Arijana Čulina, Giuliano i klape.

- Goran i Neno napravili su prelijepe pjesme s još ljepšim tekstovima. Podsjećaju me na čarobne melodije Ive Tijardovića - nahvalila ih je Severina, kojoj to neće biti prvi mjuzikl. Karijeru je počela s deset godina, glumeći u 'Frani Štrapalu'.

Sve ča ljubav složi nije grih, poručuje 'Naša bila štorija'

Obitelji Ane i Duje ne odobravaju njihovu vezu, očevi su im u svađi još od Drugog svjetskog rata. No unatoč nevoljama priča ima sretan kraj. Poanta svega je, govori Ninčević, poruka koju odašilje song iz mjuzikla 'Sve ča ljubav složi, nije grih'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu