Obavijesti

Show

Komentari 78

Mladen Grdović tvrdi: Na 42 nastupa bio sam skroz trijezan

Mladen Grdović tvrdi: Na 42 nastupa bio sam skroz trijezan
4

DOK PJEVA NE PIJE Mladen Grdović tvrdi da mu smicalice rade manje uspješni i ljubomorni pjevači, a svoje fotografije iz zahoda pjevač se uopće ne sjeća

VIDEO

Ogorčen sam i ljutit. Rekorder sam u prodaji albuma i broju koncerata pa mi ovo rade ljubomorni ljudi iz čiste zavisti. Znam tko je to učinio i dao vam tu fotografiju na kojoj ležim u zahodu, kaže Mladen Grdović (57).

Pjevača je naljutilo što je naš čitatelj rekao da se Grdović nakon nastupa napio u Posušju, a on je tamo, tvrdi, bio trijezan jer nikad ne pije dok pjeva. Dodaje da se uopće ne sjeća gdje su ga fotografirali, ali ne odbacuje mogućnost da je to bilo nakon nedavna Severinina koncerta u Zadru jer je imao istu odjeću. Tada je pio bevandu.

- Za svirku u Hercegovini kupio sam plavo odijelo i košulju. Traperice nisam ni ponio sa sobom. Nisam ni pršut jeo, kako je zlobnik ispričao, nego govedsku juhu. Sve mi to smještaju jer su ljubomorni na moj uspjeh. Smeta im što je u posušanski klub došlo 800 ljudi. Zavidni su i zbog turneje na koju idem te na mojih 33 albuma i milijun prodanih primjeraka - kaže Grdović.

Zadranin dodaje da je u dva mjeseca imao 42 nastupa i ni na jednom nije pio alkohol. Opustio se tek na koncertu splitske kolegice. Njegov menadžer Ljubo Šeperić potvrđuje da pjevač pazi da koncerte otpjeva najbolje što može.

- Svjestan je da je ljubimac publike i ne smije ih razočarati. U Posušju sam cijelo vrijeme bio uz njega. Nije popio ni kap. Nakon nastupa otišao je u hotel i spavao u sobi do moje - kaže Šeperić.

Krajem tjedna Grdović odlazi u Kanadu gdje je 2011. dobio nagradu za promicanje dalmatinske i zabavne pjesme. Dijaspora mu je zbog pjesme “Tu je moj dom” dodijelila nagradu. Grdović kaže da ga i u Australiju i u Kanadu zovu svake godine, ali ne ide prečesto da im ne dosadi. Na turnejama je svake dvije ili tri godine. Ove godine u Kanadi će biti do kraja listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...