Obavijesti

Show

Komentari 106

Mokra Aleks izazvala Sandru, Vukušića i Vanillaz da se poliju

Mokra Aleks izazvala Sandru, Vukušića i Vanillaz da se poliju
5

Hrabra Aleksandra dugo je promišljala koga sljedećeg izazvati, a težak izbor pao je na bacačicu diska S. Perković, kolegu radijskog voditelja Ivana i DJ dvojac Vanillaz

VIDEO

Poznati diljem svijeta sudjeluju u ALS Ice Bucket Challenge kampanji, a na popularni trend izazvani su i poznati Hrvati. Zalijevanje kantom ledene vode u Lijepoj našoj pokrenula je ekipa Enter Zagreba, a nimalo ugodan izazov hrabro je ispunila radijska voditeljica Enter Jutra Aleksandra Milinković.

- Pravilo kampanje je kada te netko nominira imaš izbor prihvatiti ili odbiti izazov, a kada znaš da to jedno zalijevanje kantom hladne vode pridonosi tome da se sakupi novac za daljnje istraživanje i osvijesti ljude u borbi protiv teške bolesti amiotrofične lateralne skleroze, onda to stvarno nije problem. Ako nisu odbili Bill Gates i Justin Timberlake, tko sam ja da odbijem izazov – rekla je Aleks.

Hrabra Aleksandra dugo je promišljala koga sljedećeg izazvati, a težak izbor pao je na bacačicu diska Sandru Perković, radijskog voditelja Ivana Vukušića i DJ dvojac Vanillaz.

ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna - svaka osoba koja se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da naprave isto. U slučaju da izazvana osoba odbije sudjelovati mora donirati novčani iznos za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Cilj ove kampanje, u kojoj sudjeluju svi od Justina Timberlakea preko Marka Zuckerberga i Bill Gatesa do Nickya Romera je podići svijest o bolesti i prikupiti novac za daljnje istraživanje amiotrofične lateralne skleroze.

Koliko su hrabri Sandra Perković, Ivan Vukušić i DJ dvojac Vanillaz saznat ćemo u naredna 24 sata koliko imaju da prihvate ili odbiju ovo 'ugodno' rashlađenje u vrućim ljetnim mjesecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu