Obavijesti

Show

Komentari 36

Na putu prema gore: Nagrada je Zrinkina viza za Broadway?

Na putu prema gore: Nagrada je Zrinkina viza za Broadway?
4

Zrinka Cvitešić je nakon nagrade za najbolju debitanticu na West Endu sada osvojila nagradu Broadway Worlda za najbolju glumicu u mjuziklu 'Once'

VIDEO

Nagrade su divne, no najviše od svega me vesele pisma koja gotovo svaki dan dobivam iz Hrvatske. Pogotovo kad mi mladi kažu da su ponosni da je netko uspio vani. To me dirne, rekla nam je Zrinka Cvitešić (34).

Rođena Karlovčanka osvojila je drugu nagradu u tri mjeseca. Nakon nagrade za najbolju debitanticu na londonskom West Endu sad je osvojila i nagradu Broadway World za najbolju glumicu u mjuziklu 'Once'

Zrinku je uloga Djevojke stavila uz bok eminentnih imena poput Helen Mirren, koju su proglasili za najbolju žensku ulogu, i Daniela Radcliffea, koji je osvojio nagradu za najboljeg dramskoga glumca. 


- Naravno da sam ponosan i sretan što je dobila još jednu nagradu - rekao nam je Zrinkin partner Hrvoje Rupčić koji se netom vratio iz Londona. Ondje odlazi kad god ima slobodnog vremena od nastupa sa svojim bendom.

- Baš kad sam sletio u Zagreb došla mi je poruka da je Zrinka osvojila i drugu nagradu. Nažalost, vratio sam se jedan dan prerano pa ćemo to proslaviti kad dođem k njoj sljedeći put - pohvalio se Hrvoje. 

Mnogi komentiraju kako ova nagrada našoj glumici otvara vrata za odlazak na Broadway, ali i za najprestižniju britansku kazališnu nagradu Olivier čije nominacije će biti poznate početkom sljedeće godine.

- Imam puno planova, ali ne mogu o njima još govoriti - kaže Zrinka koja je protekla dva tjedna provela na prisilnom godišnjem odmoru. Glumica je, naime, ozlijedila vratni kralježak na jednoj izvedbi pa je morala otići u londonsku kliniku na rehabilitaciju.

- Sad se osjeća dobro i već je počela nastupati, ali i dalje mora odlaziti na terapije - dodao je Hrvoje Rupčić.

Album s pjesmama iz mjuzikla se odlično prodaje

Osim Zrinke, mjuzikl 'Once' je dobio nagradu i za najbolju orkestralnu izvedbu. Publici se toliko svidjela Oscarom nagrađena glazba da su producenti odlučili snimiti album koji se može kupiti u kazalištu, ali i na internetu. Odlično se prodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci