Obavijesti

Show

Komentari 43

Napokon je prodao vilu: Ruski kralj piletine spasio Ivaniševića

Napokon je prodao vilu:  Ruski kralj piletine spasio Ivaniševića
8

I nakon prodaje ruskom kralju piletine Goranova vila opterećena je dugom od 11 milijuna kuna. Vilu je stavio na prodaju prije gotovo pet godina za 60 milijuna kn

VIDEO

Vila Gorana Ivaniševića (40) bila je opterećena s tri hipoteke ukupnog iznosa 73 milijuna kuna. Nakon što se Stefano Vlahović (47), ruski kralj piletine podrijetlom s Hvara, upisao kao vlasnik vile, ostala je još jedna hipoteka. Goranova vila još je opterećena dugom od 11 milijuna kuna. Vilu je stavio na prodaju prije gotovo pet godina za 60 milijuna kuna.

Cijena vile opadala je iz godine u godinu, a prošlog ljeta oglašavala se za 31 milijun kuna. Ivanišević je vilu opteretio hipotekom od 11 milijuna kuna krajem siječnja ove godine, oko mjesec dana prije prodaje. Bivši tenisač na prodaju kuće ruskom industrijalcu nije imao komentara.

Vila se nalazi u elitnom splitskom kvartu Meje.Vlahović je vilu kupio za još nepoznat iznos. Vlasnik je i predsjednik tvrtke Produkty pitanija, koja smrznutom piletinom opskrbljuje područje od Sankt Peterburga do Vladivostoka. Njegovo bogatstvo je prije deset godina procijenjeno na oko 400 milijuna kuna.

Kupio je srednjovjekovnu palaču Hektorović u središtu Hvara, jedan od najvrednijih zaštićenih spomenika kulture.

Menadžersko obrazovanje stekao je u Americi, a prvi veći novac zaradio je na uvozu piletine iz SAD-a. O kupnji vile nije želio govoriti. Čudio se otkud nam njegov broj mobitela.

Trokatnica ima dva bazena i čak pet spavaćih soba

Parcela od 1560 kvadrata ima 1000 kvadrata stambenog prostora. Trokatnica s pet spavaćih soba ima unutarnji i vanjski bazen, a vila je projekt arhitekta Vjeke Ivaniševića. Prizemlje ima klizne stijene koje se potpuno mogu otvoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin