Obavijesti

Show

Komentari 497

Nepravomoćna presuda: Anđa izgubila skrbništvo nad sinom

Nepravomoćna presuda: Anđa izgubila skrbništvo nad sinom
6

Pjevačica će se žaliti na nepravomoćnu presudu suda u Ljubljani koji je skrbništvo dodijelio njezinu bivšem suprugu. Dodala je da je već neko vrijeme u zoni sumraka

VIDEO

Sud u Ljubljani donio je nepravomoćnu presudu prema kojoj je pjevačica izgubila skrbništvo nad sinom Gašperom (9).

- Naravno da ću se žaliti. Inače ta presuda u imenu naroda proteže se na 33 stranice i to je svojevrsna kronologija događaja na sudu u posljednje 3 godine. Hm.. zadnja rasprava je bila 31.1.2013 a i tzv. "Sodba v imenu ljudstva" ima datum 31.1.2013. Presuda na 33 stranice, natipkana isti dan? Rasprava je 31.1.2013. počela u 12:30 i trajala je do 16:40. Kaj je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala na 33 stranice nakon radnog vremena? Je li zadnja rasprava od četiri sata bila samo farsa? - napisala je Anđa Marić (35) na Facebooku.

Dodala je kako je već neko vrijeme u zoni sumraka.

- Molim vas, pozovite Redatelja, trebam kratki predah! Mama mi kaže da se moralo nešto dogoditi da se pomaknemo korak naprijed. Čak i ovo je korak naprijed. Držite mi fige - napisala je Anđa koja se s bivšim suprugom Primožom Dolničarem (41) već tri godine bori za skrbništvo nad sinom. 

- Smatraju da sam provokativna i agresivna. Vještakinja je rekla da žena u našem društvu mora biti mirna i ponizna i ne smije provocirati supruga. Rekla je da se odlučila za Primoža jer njegov karakter više odgovara roditelju. Psihijatar je rekao da Primož ima narcisoidni kompleks - otkrila je nedavno pjevačica i dodala da joj je vještakinja zamjerila što se rasplakala u sudnici rekavši kako je to znak slabosti.

Smatra da su sudski vještaci stali na stranu njezina bivšeg supruga Primoža jer je ona stranac u Sloveniji. No za sina se planira boriti do kraja jer joj je rekao da želi biti s njom.

- Primožu ide u korist što sud misli da je bogatiji jer živi blizu škole i zato što je Slovenac. Očito je da im djetetove želje nisu bitne jer Gašper želi živjeti sa mnom - zaključila je Anđa koja je, ako joj uzmu sina, spremna ići na sud u Strasbourgu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 497
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin