Obavijesti

Show

Komentari 31

Neshvaćena Josipa Lisac: Čak me ni Josip Broz nije razumio

Neshvaćena Josipa Lisac: Čak me ni Josip Broz nije razumio
3

Zbog preslobodnih pjesama i neobična imidža oduvijek su ju pratili podrugljivi pogledi. Nikad ju nije zanimalo što drugi misle o njoj jer voli biti originalna i svoja

VIDEO

Pjevala sam mu u Karađorđevu i Kumrovcu, ali nemam nijednu fotografiju s Titom. Kad me vidio na pozornici, rekao je: ‘Kaj ona to izvodi?’. Ni on me nije razumio, kaže Josipa Lisac (64).

Lisac o svojoj energiji: Na sceni sam uvijek bila prava atomska bomba

Pjevačica je na multimedijalnom performansu Vlaste Delimar (58) rekla da su je od početka karijere sabotirali jer je bila drukčija. Kad je ‘70-ih godina bila na turneji u bivšem Sovjetskom Savezu, organizatori su joj zabranili pjevati jer su joj pjesme bile preslobodne. Slično se ponovilo na Jugoviziji u Beogradu.

- Imala sam kratku crnu kosu. Satima sam je tapirala i radila šiljke da bi mi redatelj na kraju rekao: ‘Ne možeš takva na pozornicu. Radije se počešljaj’ - prisjetila se Josipa.

Kad su 1987. njezinu 'Kraljicu divljine' proglasili najboljom pjesmom, nagradu ipak nije dobila jer nije bila šlager-pjevačica.

- Sve kolegice su bile iste. Imale su natapiranu kosu, nisu smjele improvizirati u pjevanju, a ja sam nosila plastične perike i oslikane haljine - rekla je glazbenica. 

Nikad ju nije zanimalo što drugi misle o njoj jer voli biti originalna i svoja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu