Obavijesti

Show

Komentari 29

'Nije katastrofa': Petra je novi spot snimila s bivšim dečkom

'Nije katastrofa': Petra je novi spot snimila s bivšim dečkom
16

Nakon zadnjeg hita 'Buka galama' sa skoro pet milijuna pregleda na YouTube-u ova mlada pjevačica pokazala je kako je itekako svjesna ukusa svoje publike

VIDEO

Petra Kovačević (20) koja je prošle godine osvojila diskoteke u regiji hitom 'Buka galama' svojoj publici na skorašnjem CMC festivalu pripremila je novu pjesmu.

Vješto se poigravajući s autoironijom zbog mnogih kritičara koji modernu hrvatsku klupsku glazbu smatraju "katastrofom", Petra im je uzvratila svojim iskrenim djevojačkim šarmom i izbacila još jednu pjesmu koja će vas rasplesati već na prvo slušanje, ali i gledanje kad pogledate novi atraktivni video spot.

VIDEO

'Nije katastrofa' naziv je njezine nove uspješnice u brzom klupskom ritmu. Nakon zadnjeg hita 'Buka galama'  sa skoro pet milijuna pregleda na You Tubeu-u ova mlada pjevačica pokazala je kako je itekako svjesna ukusa svoje publike i nastavlja dalje što je vidljivo po brojnim koncertima svaki vikend diljem Hrvatske i Slovenije gdje je Petra postala apsolutni disko hit.

Njezini obožavatelji znaju da Petra ponekad zna biti i mali "vražićak", a takve je scene uprizorila i u novom spotu za koji je kao glavnog glumca angažirala svog bivšeg dečka, danas prijatelja Domagoja Golubića (18) iz Novalje na Pagu gdje je odrasla.

- Mislim da smo na jedan vrlo simpatičan način mojim fanovima dočarali istinitu scenu iz mojeg života. Baš sada čitam po novinama kako se provode maturanti diljem Hrvatske, a ja svoju maturalnu zabavu nikad neću zaboraviti. Domagoj me iznenadio, došao po mene motorom i odvezao me na jednu plažu gdje je on sam pripremio tulum za nas dvoje pa sam, po uzoru na Juliju Roberts - 'odbjeglu nevjestu', u školi dobila novi nadimak 'odbjegla maturantica'. Sve djevojke koje sad maturiraju mogu zamisliti kakva je to fora, a ja im posvećujem ovu pjesmu da se što bolje zabave baš sada kad od školaraca postaju ozbiljni ljudi - istaknula je Petra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin