Obavijesti

Show

Komentari 87

Nije mu teško brinuti se: Dok Seve spava, Igor joj čuva sina

Nije mu teško brinuti se: Dok Seve spava, Igor joj čuva sina
5

Poslije koncerta u Primoštenu bivši golman iz Srbije Igor Kojić uživao je u malim muškim razgovorima s Aleksandrom, a nagovarao ga je i da pojede doručak

VIDEO

Osim što novu djevojku prati na gažama, Igoru Kojiću (28) nije teško ni brinuti se za njezina sina. Poslije koncerta u Primoštenu bivši golman iz Srbije uživao je u malim muškim razgovorima s Aleksandrom (3), a gosti s terase kažu da im je najslađe bilo njegovo nagovaranje da dječak pojede doručak.

Iako svi kažu su se jedan drugome svidjeli na prvi pogled, Severina (43) znala je da je Igor onaj pravi kad je vidjela da se odlično slaže s njezinim sinom kojeg ima iz veze s Milanom Popovićem (48).

Ni Igor ne skriva osjećaje prema pjevačici pa u stilu haiku majstora na društvenoj mreži često opisuje njihovu vezu kao idiličnu.

- Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. Ono najbolje i najljepše se ne može vidjeti, pa čak ni dotaknuti, to se mora srcem osjetiti - napisao je nedavno Kojić.

Iako su u vezi manje od šest mjeseci, šuška se da Severina i Igor već planiraju vjenčanje. Upoznala je i njegove roditelje, a ocu Draganu Kojiću Kebi (54) bila je počasna gošća na koncertu u njegovoj rodnoj Loznici u Srbiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin