Obavijesti

Show

Komentari 196

Nives Celzijus 'zapalila' kuću bivšeg muža Jadranke Kosor

Nives Celzijus 'zapalila' kuću bivšeg muža Jadranke Kosor
20

Jedan od najiščekivanijih ljetnih spotova napokon je ugledao svjetlo dana, a Nives Celzijus opet je u pohodu na glazbene ljestvice s pjesmom 'Biondina'

VIDEO

Uz pratnju splitske Klape Sveti Florijan , pobjednike jubilarnog 50. Splitskog festivala, pjevačica je pripremila pravi ljetni hit za predstojeći CMC festival u Vodicama na kojem je ona sama prošle godine osvojila nagradu Hit godine 24sata za pjesmu "Karanfili".

Tijekom snimanja video spota "Biondina" u selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori Nives Celzijus (33) je čak i 'zapalila' kuću bivšeg muža Jadranke Kosor. Slučajno, naravno, a tek je po dolasku vatrogasaca saznala čija to kuća izgorjela.

VIDEO

- Nives zapali sve gdje god se pojavi, ništa u tome nije čudno. Pogledajte kako žena izgleda, ona je nama definitivno najseksi Hrvatica i mislim da je zapalila cijelo selo, a ne samo jednu kuću. Oduševljeni smo suradnjom i jedva čekamo nastup na festivalu. Nives nema konkurencije - kaže Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan. Njegov klapski kolega dodao je kako su se u družili da bi publici ovog ljeta pripremili nesvakidašnje iznenađenje i priuštili im pravi ljetni hit.

U video intervjuu s Nives saznajte je li se već ljubila kao plavuša i pogledajte kako ju je oduševila sočna jagoda:

Pokretanje videa...

24sata 02:10

- Bio je to pun pogodak. A za nastup ćemo se posebno potruditi kako se ovogodišnji festival ne bi tako brzo zaboravio - rekao je Rade Popadić.

- Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pjesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Dečki iz Klape Sveti Florijan stvarno su se maksimalno angažirali - rekla je pjevačica koja se još privikava na ulogu plavuše.

- Kritike su sjajne i to me baš raduje, ali nema vremena za uživanje u pohvalama. Maksimalno se spremamo da za nastup u Vodicama realiziramo senzacionalne ideje našeg kreativnog tima i svakodnevno smo na probama jer smo veliki perfekcionisti. Uvjerena sam da ćemo tek na festivalu pokazati kakva smo senzacionalna kombinacija - najavljuje Nives.

Marko Šarić

- Zaljubili smo se u ovu sjajnu pjesmu koja odgovara našem temperamentu, a mislim da se netko iz klape zaljubio i u Nives. Vjerujemo da će pjesma doista biti idealna za predstojeće ljeto. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se susreli i osobno uživo upoznali neposredno pred snimanje spota proteklog vikenda. Još smo pod dojmom, oduševili smo se njezinom profesionalnošću. Snimali smo cijeli dan, od rane zore do kasno navečer, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bila je nesnosna vrućina. Mislim da smo vjerodostojno prikazali ljepote Dalmacije, a osobito su nam bili dragi prizori s Nives u tradicionalnoj dalmatinskoj priči. Prekrasna je cura - istaknuo je Hrvoje Lovrić iz Klape Sveti Florijan o kolegici.

Dodaje kako je ova suradnja s Nives svojevrsni nastavak njihovog velikog hita 'Kako ću joj reć da varin“ jer publici šalje istu radosnu poruku i pozitivne vibracije, a ove godine u Vodicama napravit će s Nives doista pravi show i jedva čekaju taj vikend 12. i 13. lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...