Obavijesti

Show

Komentari 508

Nives: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam ja Srpkinja

Nives: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam ja Srpkinja
5

Nives Celzijus Drpić izjavila je da navija za Hrvatsku, ali samo kada s druge strane nije Srbija, piše Alo. Komentirala je da su Srbi bolji za zabavu, a Hrvati za brak

VIDEO

Supruga nogometaša Dina Drpića (31) ne planira navijati za Hrvatsku uoči skorašnje utakmice Hrvatska - Srbija 22. ožujka, piše srpski Alo.

- Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat. Ali vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. U situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem 'orlovima'. Dakle, naprijed Srbija - izjavila je Nives Celzijus Drpić (31).

Dodala je kako neće gledati utakmicu jer će za to vrijeme biti kod supruga koji se krajem godine preselio u državu u jugoistočnoj Aziji gdje je potpisao ugovor s klubom u Bruneju.

- Dijelom ću se utješiti tako što ću ljenčariti na pješčanoj plaži i brčkati se u plićaku. Ali kretanje rezultata ću pratiti - rekla je.

Dodala je da se ne boji reakcije hrvatske javnosti zbog svoje izjave jer joj se čini kako su svi upoznati s njezinim stavom. Na pitanje jesu li joj bolji frajeri Hrvati ili Srbi, Nives je komentirala: 'Srbi su bolji za zabavu, a Hrvati za brak'. Naglasila je da će Hrvati ipak imati ljepšeg izbornika jer joj je Igor Štimac markantniji od Siniše Mihajlovića koji je zakinuo ženski rod jer je izbacio lijepog Adama Ljajića.

- Ako ćemo generalno, najugodniji oku mi je Vujadin Savić. Ali vatreni imaju više lijepih 'loptojurećih' primjeraka - otkrila je.

Priznala je da suprug Dino i ona vode pravi 'rat' tijekom gledanja utakmica.

- Provociramo jedno drugo, gađamo se jastucima, vrijeđamo igrače... Ja sam malo temperamentnija i vatrenija navijačica, koja se lako naljuti kada joj rezultat nije po volji. Tada mu priprijetim kuvarskom, ali i onom drugom, bitnijom apstinencijom - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 508
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin