Obavijesti

Show

Komentari 54

Nižetić zbog 'viroze' na HTV-u nije pjevao, a u Njemačkoj jest

Nižetić zbog 'viroze' na HTV-u nije pjevao, a u Njemačkoj jest
5

Alen Nižetić je 28. siječnja trebao nastupiti u HTV-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'. No u posljednji trenutak je otkazao nastup i umjesto u showu zapjevao u Esslingenu

VIDEO

Alen Nižetić (40) nije mogao pjevati cijelu večer, koliko je bilo predviđeno, jer ga je boljelo grlo. Zato je u 22 sata samo pozdravio goste i otpjevao ‘Dalmacijo’. No publika je ipak bila oduševljena, rekao je Željko Grljušić, predsjednik udruge 'Dica Dalmacije' i organizator Dalmatinskih večeri  u Esslingenu u Njemačkoj. 

Alen je ove subote, 28. siječnja, trebao nastupati u HTV-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' s radijskom voditeljicom Tamarom Loos (25). No umjesto u showu, splitski pjevač zapjevao je u Esslingenu. Urednik Kontakt programa HTV-a Mario Sedmak rekao nam je da im je Nižetić u posljednji trenutak otkazao nastup jer se razbolio. To nam je rekao i direktor Nižetićeve diskografske kuće Scardona Branko Paić.

- Nažalost ima virozu, a povišena temperatura ga je iscrpila - ispričao je Paić Alena.

Nižetića je u showu zamijenio prateći vokal Vladimir Pavelić Bubi. Vinko Coce, koji je bio zvijezda Dalmatinskih večeri, također nam je potvrdio da je Nižetić pjevao s njim u Esslingenu.

- Bilo je prekrasno pjevati pred 1200 ljudi. Pogotovo zato što su novac od koncerta dobila bolesna djeca. Osim mene, publiku su raspjevali Nižetić i klapa Split. Feštali smo do dva sata poslije ponoći - otkrio nam je Coce.

Nižetić je cijeli vikend nedostupan za komentar, kao i njegova partnerica Tamara. Grljušić, organizator koncerta u Njemačkoj, nije želio reći koliko su Alenu platili za nastup. Nižetić po emisiji u 'Zvijezde pjevaju' dobije 7500 kuna. Njegov nastup u Esslingenu najavljen je još u listopadu. Iz svega proizlazi da Alen nije bio iskren prema javnoj televiziji, gledateljima i partnerici Tamari.

Ipak HTV s njim neće raskinuti suradnju.

- Nećemo provjeravati je li Nižetić bolestan. Pjevat će u sljedećoj emisiji, a za prošlu, u kojoj nije pjevao, neće dobiti honorar - kaže glasnogovornica HTV-a Dorotea Lazanin Jelenc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin