Obavijesti

Show

Komentari 45

Nora Šitum inspirirala američki bend da napišu novu pjesmu

HIMNA BOLESNOJ DJECI Hrvatski bubnjar Saša Maček osnovao je svjetsku udrugu za borbu protiv raka i na svom projektu okupio brojne američke zvijezde

VIDEO

Četiri mjeseca nakon što je izgubila bitku s leukemijom, djevojčica Nora Šitum inspirirala je američki bend The Siege za pjesmu “Now You’re Free” (Sad si slobodan). Kažu da je to himna bolesnoj djeci diljem svijeta.

Strašna lavica Nora ujedinila je početkom godine cijelu Hrvatsku, a njezinu priču među američke glazbenike prenio je Hrvat Saša Maček (27). Bivši bubnjar bendova Plug in Stereo, Voodoo Lizards i Seekersplanet među prvima je počeo skupljati novac za Norino liječenje, a prije tri tjedna osnovao je i udrugu “Pobijedi rak”, za koju se nada da će pomagati djeci diljem svijeta. Na projektu je okupio brojne američke zvijezde.

- U pregovorima smo i s menadžmentom Justina Biebera, Ludacrisa te The Wanteda da postanu zaštitno lice zaklade - kaže Maček.

Saša dodaje da su na Norinoj pjesmi radili glazbenici koji su surađivali s Kanyeom Westom, Justinom Bieberom i bendom One Direction. 
Refrene na pjesmi, ističe Saša, otpjevali su zagrebački klinci koji su pobijedili bolest iz udruge “Ljubav na djelu”. Spot su snimali u Hrvatskoj i L.A.-u, a premijerno ga možete pogledati 10. srpnja na portalu 24sata.hr.

Sve informacije možete pronaći na službenoj i Facebook stranici organizacije te na Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...