Obavijesti

Show

Komentari 18

O. Pakalović: Kako sam dobila ulogu u spotu 
M. Jacksona...

O. Pakalović: Kako sam dobila ulogu u spotu 
M. Jacksona...
4

TINEJDŽERSKA ZVIJEZDA Iako su za ulogu u 'Earth Songu', tražili djecu mlađeg uzrasta, Amerikanci su napravili iznimku i zvali Olgu. Rekli su joj da sliči Liz Taylor

VIDEO

Olga Pakalović (35) spot je snimala 1995. u Turnju kraj Karlovca. Pjesma s albuma 'HIStory: Past, Present and Future, Book I' i danas je jedan od najvećih Jacksonovih hitova.


- U ZKM su došli Amerikanci i tražili da na audiciju dođu sva djeca iz napredne grupe. Prvo su me odbili jer sam bila starija nego što su oni htjeli - ­prisjeća se glumica.

Potom su se predomislili i ponovno je nazvali. Rekli su joj da ih podsjeća na mladu Elizabeth Taylor i da će se Michael radovati glumici koja toliko sliči njegovoj najboljoj prijateljici. Olga i danas pamti izuzetne uvjete rada.

- Svatko je na snimanju imao svoj stolac. Dolazili su po mene automobilom. Sjećam se specijalnih efekata. Grebali smo rukama zemlju, a u nas je puhao golemi ventilator kakav nikad poslije više nisam vidjela - kaže Olga.

Glazbu kralja pop­a, dodaje, tada nije slušala, ali voljela je njegov moonwalk, 'skidala' ga i doma plesala. Glumica ističe da nitko od njezinih prijatelja nije bio oduševljen što glumi u Jacksonovu spotu.

- Bilo je ratno vrijeme i ljudi su imali većih briga. Michael je već tada bio legenda, ali prijatelji su mi govorili da je to samo spot. Ni meni tada snimanje nije bilo nešto posebno. Danas mi je puno važnije - govori Pakalović.

Olga je dodala da joj je žao što nije imala prilike upoznati Michaela iako se govorilo da će doći u Hrvatsku. Pjevač je navodno htio posjetiti ratom ugrožena područja.


- Govorili su nam da ćemo ga upoznati na svjetskoj premijeri spota u Americi, no ni do toga, nažalost, nikad nije došlo - kaže Olga, zvijezda filma 'Fine mrtve djevojke'.

Vijest o njegovoj smrti, prije pet godina, jako ju je pogodila.


- Bio je tužno biće. Nije znao što bi s djetetom u sebi. Nisu ga razumjeli, a činilo se kao da ni on sam sebe nije volio. Budio je sućut u meni - zaključila je Olga.

Jacko je umro od predoziranja

Pjevač je preminuo 25. lipnja 2009. u bolnici u Los Angelesu od zatajenja srca. Liječnika Conrada Murraya (61) optužili su na četiri godine zatvora za ubojstvo jer je kralju popa svake večeri davao veliku dozu lijeka propofola protiv nesanice i nekoliko vrsta sedativa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja